Alec Baldwins kone skaper storm med babykul. Får fansen på nakken

Første nyttårsdag avslørte stjerneparet Alec (56) og Hilaria Baldwin (30) at de venter sitt andre barn sammen.

Fra før av har de datteren Carmen (17 mnd.), og de vordende tobarnsforeldrene annonserte babynyheten med et familiebilde på Hilarias Instagram-profil.

– Solen har gått ned for 2014. 2015 kommer til å bli veldig spennende, siden vi kan fortelle at vi venter nok en nykomling til vår familie, skrev den gravide yogainstruktøren til bildet – der lille Carmen tar på den begynnende babymagen hennes.

Truse og BH

Knappe tre uker senere er kulen på Baldwins mage blitt en god del tydeligere. Søndag valgte hun å dele et bilde på, der hun viser fram den voksende magen.

– Han blir større!! skriver hun til babymagebildet.

«30 Rock»-stjernens unge kone er bare iført truse og BH på bildet, som ser ut til å ha blitt tatt i et helfigursspeil på badet.

Flere av Instagram-følgerne til Hilaria Baldwin ser ut til å reagere svært sterkt på at den gravide yogalæreren viser frem graviditeten sin på denne måten.

Etter at hun la ut magebildet, har hun nemlig måttet forsvare det hardnakket i flere Instagram-poster.

- Vise hvordan jeg får det til

- Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda, skriver hun på Instagram mandag.

Den gravide 30-åringen understreker at hun ikke poserer i undertøyet for å «vise seg fram». Hun skriver at hun ønsker å være åpen og dele bilder med følgerne sine for å kunne hjelpe, selv om hun noen ganger synes det er litt nervepirrende.

- Jeg vet at så mange kvinner sliter med å forbli sunne og spreke mens de går gravide… Jeg håper å dele det lille jeg vet med dere (…) Dette er ikke selvskryt. Det er å vise hvordan man kan få det til, skriver hun videre. 

Dette er ikke første gang Instagram-bilder relatert til graviditet skaper storm på internett. Den profilerte, norske bloggeren Caroline Berg Eriksen (27) ble en internasjonal «snakkis» etter at hun viste seg frem i undertøyet på Instagram fire dager etter fødselen sin.

For en drøy uke siden delte høygravide Liv Tyler (37) også et bilde av babymagen sin på Instagram, der hun viser frem mangen iført undertøy og en åpen kimono.

Tuesday, January 20th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments