17-åring hylles for overraskende hevn etter avslag fra eliteskole


(Dagbladet): Vi har alle vært der.

Du har nettopp sendt ut et titalls skolesøknader – eller jobbsøknader for den slags skyld – og nå sitter du og biter negler mens du venter på svar.

Etter noen uker kommer avslagene. Først ett og så ett til. For hvert avslag som kommer inn, så blir du litt mer motløs, helt til du sitter der med en bunke med «nei».

Hva gjør du da?

17 år gamle Siobhan O’Dell fra North Carolina har funnet en freidig måte å slå tilbake på.

- Kan ikke akseptere avslag

Etter å ha mottatt avslag fra det velrenomerte amerikanske universitetet Duke, satte hun seg ned for å skrive et motsvar. Hun sendte et brev til Duke der hun rett og slett avslo deres avslag.

Siobhan innleder brevet på følgende måte:

«Takk for deres avslagsbrev, datert 26. mars 2015. Etter nøye overveielse, må jeg dessverre informere om at jeg ikke kan akseptere deres beslutning om å ikke tilby meg en plass i førsteårskullet på Duke høsten 2015».

Og slik fortsetter det, før Shioban setter punktum med en sylskarp avslutning:

«Til tross for Dukes enestående suksess med å avslå tidligere søkere, så har dere rett og slett ikke møtt mine krav. Jeg kommer derfor til å delta i førsteårskullet på Duke i 2015. Jeg ser fram til å møte dere da.»

Humørløse Duke

Brevet har ikke overraskende gått sin seiersgang i sosiale medier etter at Siobhan postet en skjermdump på sin twitter-profil, og store nettsteder som Huffington Post og The Independent har omtalt den frekke manøveren til 17-åringen.

Og hvordan har Duke håndtert dette? Uten humor selvfølgelig.

«Kjære Siobhan. Takk for din epost. Jeg forstår hvor skuffet du må være over at vi ikke kunne tilby deg en plass i vår klasse», innledes brevet fra Duke, før de forsirkerer at søknaden hennes ble vurdert med den største grundighet, men at det er mulig å sende inn en formel klage». (Les hele brevet nederst i saken).

Historien sier ikke noe om hvorvidt Siobhan skrev en ny klage, men hun har utvilsomt fått fans i lesesaler over hele USA.

Som en amerikansk student skriver: «@ReeceOdell er min helt. @DukeU det er deres tap… denne dama kommer trolig til å bli sjefen deres en dag.#boldness».

Thursday, April 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments