Zlatan-sitat om skandalekampen på ville veier : Om Kosovo er Serbia, så er moren min jomfru

(Dagbladet): Det gikk alt annet enn pent for seg da Serbia og Albania barket sammen i Beograd på mandag.

Like før pause fløy en drone inn over banen med et albansk flagg, og det endte med at både spillere, trenerapparat og tilskuere gikk i tottene på hverandre før dommer Martin Atkinson stoppet kampen.

Ubekreftet

Resten av uka har oppgjøret på Partizan Stadion vært verdens mest omtalte fotballkamp, og ifølge enkelte albanske medier skal også Zlatan Ibrahimovic ha blandet seg inn.

Den svenske superstjerna, som har røtter fra både Kroatia og Bosnia, skal ha sagt følgende:

- Om Kosovo er Serbia, så er moren min jomfru.

Gazeta Express er en av avisene som hadde sitatet på trykk, men overfor svenske Expressen kan de ikke bekrefte at de har fått det fra Ibrahimovic selv.

- Det var flere albanske aviser som skrev om det og refererte til at zlatan skulle ha sagt det i sosiale medier. Vi har forsøkt å få det bekreftet, men har ikke lykkes med det, sier Gazetas sportssjef, Valdet Hasani, til den svenske avisa.

- Helt ubegripelig

Det kan derimot se ut som om sitatet er falskt. Zlatans merkevareansvarlig, Mika Lepistö, har ikke hørt noe om dette. Det har heller ikke Niklas Bodell som er presseansvarlig for det svenske landslaget.

- Går du inn og titter på kontoene hans så står det ingenting der. Det er det som gjelder – de offisielle kontoene. Alt annet er bare oppspinn. Jeg står for hans kontoer og har full kontroll på dem. For meg er det helt ubegripelig. Hadde det stemt hadde jeg vært fullstendig nedringt i dag, sier Lepistö.

- Jeg har jo ikke hatt kontroll på Zlatan hvert bidige minutt, men de eneste medie-intervjuene han har gjort under samlingen har vært i vår regi. Jeg vil si at det er 99 prosent sikkert at det er noen som har funnet på det uten å snakke med ham, sier Bodell.

Friday, October 17th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments