Vil forby Ole Brumm fra lekeplass fordi han er en «halvnaken hermafroditt»

(Dagbladet): I en polsk småby gikk et bystyremøte over stokk og stein da folkevalgte skulle diskutere en Ole Brumm-figur fikk lov til å være maskot på en lokal lekeplass, skriver Croatian Times.

Møtet i byen Tuszyn gikk såpass hardt for seg at en av deltakerne valgte å ta opptak for så å lekke det til lokal presse, skriver Russia Today.

Hermafrodite

De framstilte nok et bilde av den ikoniske figuren som de færreste nok kjenner seg igjen i da de stemplet ham som en «hermafrodittisk nudistbjørn skapt av en forstyrret gammel mann».

De peker på at den gule bjørnen har «en tvilsom seksualitet» og er «upassende kledd for barn fordi han er halvnaken».

Møtedeltakeren Ryszard Cichy, skal i møtet ha sagt.

- Problemet med bjørnen er at den ikke har en komplett garderobe. Den er halvnaken og upassende for barn, sa han, og foreslo en egen polsk bjørn, kledd fra topp til tå.

- Den bruker ikke underbukser fordi den ikke har noe kjønn. Det er en hermafroditt (sic), sier en av de andre møtedeltakerne på lydbåndet.
 

Kappet av ham testiklene

En annen drøy påstand kom fra møtedeltaker Hanna Jachminska.

- Det er veldig forstyrrende, men det kan man jo forstå. Forfatteren var over 60 og kappet av Ole Brumms testikler med et barberblad fordi han hadde problemer med sin egen identitet.

Den tradisjonelle polske bjørnen Mi? Uszatek er ifølge referatene den argeste konkurrenten som lekeplassens maskot, men det er ennå ikke avgjort hvem som stikker av med seieren.

Det er britiske Alan Alexander Milne som er skaperen av den folkekjære figuren.

Saturday, November 22nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments