Viking-spiller lagt i håndjern av politiet etter bytur

(Dagbladet): En Viking-spiller ble lagt i bakken av vektere og påført håndjern av politiet etter en hendelse utenfor utestedet Backstage i Stavanger sentrum natt til mandag.

Episoden fant sted rundt klokken 01.40, etter at flere av Viking-spillerne hadde vært i Vågen i Stavanger for å se VM-finalen mellom Tyskland og Argentina.

- Ser ikke bra ut

Overfor Dagbladet forteller Tippeliga-profilen hva som skjedde.

- Vi var på kampen og hadde noen pils, men vi var ikke kjempefulle eller noe. Det var bare en misforståelse. Det skjedde ingenting mer enn det, sier Viking-spilleren.

Han ønsker ikke å gå inn på detaljer om foranledningen til at han ble lagt i bakken av vektere og påført håndjern av politiet. Samtidig er han lei seg for det som har skjedd.

- Det bildet, det ser ikke bra ut. Jeg er skuffet over meg selv – over at jeg havnet i en slik situasjon, men det var en misforståelse og politiet lot meg gå ganske raskt etterpå, forteller han.

Spilleren ble ilagt et muntlig forelegg av politiet og bortvist fra sentrum, noe han tok til etterretning. Derfor vil ikke politiet foreta seg noe mer.

I møte med klubben

Viking-direktør Arne Larsen Økland ble gjort oppmerksom på hendelsen i går, og har vært i møte med spilleren i dag.

- Det var en episode som oppsto etter VM-finalen i sentrum. Vi har snakket med ham. Det er en situasjon vi gjerne skulle vært foruten, sier Økland til Dagbladet.

Direktøren forteller at klubben ikke vil forfølge saken ytterligere.

- Det er ikke et politiforhold, så det er ikke noe klubben vil ta videre. Det vil ikke komme noen reaksjoner fra vår side, sier Økland.

- Hadde spillerne tillatelse til å innta alkohol?

- Vi har ikke et totalforbud mot alkohol. Spillerne vet selv hva som kreves i forhold til kamp og trening. Nå var det også en uke til neste kamp, sier Økland.

- Jeg vet at de støtter meg. Jeg gjorde ingen annen feil enn å være i den situasjonen, sier spilleren selv.

Tuesday, July 15th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments