United-spillere til 1,1 milliarder kan tvinges ut

(Dagbladet): Manchester United fortsatte i natt trumfferden i USA med 3-1-seier mot Liverpool i Champions Cup-finalen.

Nå kommer en nedtur, i hvert fall for spillerne som manager Luis van Gaal vurderer som overflødige på Old Trafford.

Seks spillere

Van Gaal ville ikke røpe navn da han forrige uke varslet at flere spillere, etter turneslutt, må finne seg en ny klubb.

The Sun (innlogging) påstår i dag at spillerne som mest sannsynlig må ut er disse: Nani, Shinji Kagawa, Wilfried Zaha, Marouane Fellaini, Anderson og Javier Hernandez.

De seks hadde en innkjøpspris på over en 100 millioner pund, eller 1,1 milliarder kroner, skriver avisa. Daily Mirror har akkurat samme navneliste over spillere som skal tvinges ut fra United.

- Når en spiller ikke er med i planene, må de få sjansen til å spille et annet sted. Jeg skal gi spillerne beskjed når turneen er over, men vil ikke si noe til dere i mediene, sa van Gaal nylig.

Atletico-bytte?

Atletico Madrid kan bli neste klubb for både Kagawa og Hernandez, mener The Independent. Samtidig hevder The Guardian at United åpner for å bytte Hernandez mot Atletico Madrids Arda Turan.

På Uniteds innkjøpsfront sirkulerer fortsatt navnet Thomas Vermaelen, som ifølge The Sun nå nekter å diskutere en ny kontrakt med Arsenal. Stopperen verdsettes til 10 millioner pund, og United har konkurranse fra Barcelona om belgieren.

Katalanerne er også rivaler om Colombia-kanten Juan Cuadrado (Fiorentina) – priset til 29 millioner pund. Det skriver Daily Star.

Ifølge Daily Mail er Arsenal på sin side interesserte i William Carvalho – tidligere koblet til nettopp United. Sporting Lisboa-midtbanespilleren har en utkjøpsklausul på 27 millioner pund. Den ønsker Arsene Wenger å prute ned.

Ut i Spurs

Londonrival Spurs er vel så opptatt av å kvitte seg med spillere. The Times (innlogging) mener hele fem forsvarere er på vei ut: Vlad Chiriches, Michael Dawson, Benoit Assou-Ekotto, Younes Kaboul og  Kyle Naughton. Lazio vurderer Kaboul, skriver Daily Express, for seks mill. pund.

Manchester City er også i ferd med å kvitte seg med en spiller, Jack Rodwell var i går på legesjekk i Sunderland. Pris: 10 mill. pund. Sunderland venter fortsatt på svar fra Liverpool-spiss Fabio Borini, etter at klubbene ble enige om en overgangsum på 14 mill. pund.

Det er ikke utenkelig at Liverpool kjøper flere angripere før overgangsvinduet stenger, og Dail Star forteller hvem fansen gladelig hvem de aller helst vil ha: Rademel Falcao fra Monaco.

Owen håper på Liverpool-kjøp

Tidligere Liverpool-spiss Michael Owen sier til Express at han tror rødtrøyene akter kjøpe stort.

- Liverpool har spilt bra i oppkjøringen, men alle er enige om at de trenger minst et stort navn til, sier Owen.

Tuesday, August 5th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments