Ungjenter lures til å kle av seg for boyband

«Nå foregår det noe helt sykt, alle sammen, ro dere ned og og ikke gjør noe dumt, for dere kan aldri ta det tilbake», skriver One Direction-medlem Liam Payne på Twitter.

Bakgrunnen er et nettforum som oppfordrer unge jenter til å kle av seg og spre bildene via en bestemt hashtag.

Falske kontoer
Det hele startet da et annet tenåringsidol, Justin Bieber, ble fotografert og publisert mens han røyket marijuana.

Dette fikk nettforumet 4chan til å iverksette en ondsinnet kampanje rettet mot den unge Bieber-fansen, som de kalte «cutting for Bieber». Her oppfordret de fansen til selvskading for slik å få Bieber til å kutte ut narkotikaen.

30. januar ble en ny hashtag lansert, i håp om å få Bieber-fansen til å publisere toppløsbilder av seg selv. Også denne bløffen ble avslørt.

Oppfordret til nakenhet
Nå har bandet One Direction havnet i samme situasjon, etter rykter om at medlemmene Zayn Malik og Louis Tomlinson ble tatt på fersken i å røyke marijuana.

Denne gangen ble fansen via en falsk Twitter-konto oppfordret til å kle av seg for One Direction under hashtagen #Skinfor1D. Også denne gangen ble planen uformet på nettforumet 4chan.

Ifølge The Daily Dot var planen å få ungjentene til å laste ned bilder av seg selv, for deretter å bruke dem til egen forlystelse.

Stuntet fikk mye oppmerksomhet, og hashtagen ble raskt blant de mest brukte på Twitter.

Startet motaksjon
Dette fikk One Direction-medlem Liam Payne til å komme på banen. På sin egen Twitter-konto oppfordrer han fansen til å la være å følge oppfordringen.

Som et motstykke til den falske Twitter-kontoen valgte han å lansere sine egne hashtager, #wearahoodyfor1d og #wearasmanyclothesasyoucanfor1d.

Tenåringsidolets oppfordring er blitt retweetet over 100 000 ganger, og mange fans har valgt å følge Paynes oppfordring.

Saturday, May 31st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments