TV 2 kuttet i dommerpanelet vil ha mer underholdning

(Dagbladet): I årevis har Tor Fløysvik, Christer Tornell og Karianne Gulliksen sittet side om side med Trine Dehli Cleve i dommerpanelet i «Skal vi danse». I år er det kun sistnevnte som dømmer i konkurransen.

Dehli Cleve har denne gangen følge med de nye kollegaene Toni Ferraz og Gyda Bloch Thorsen.

Grunnen til at Karianne Gulliksen ikke er med i år, er fordi TV 2 ville fokusere på underholdning, framfor fagkunnskap.

- Når ikke lenger faglig tyngde er ønsket på den måten det tidligere har vært, så var det ikke naturlig verken for meg eller TV 2 at jeg fortsatte. Jeg kan dans og ikke underholdning, sier Karianne Gulliksen.

Ønsket ikke å være med

Den tidligere «Skal vi danse»-dommeren har trent mange Norgesmestre til seier her i landet. Deriblant Egor Filipenko, Tom Erik Nilsen, Anette Stokke og Nadya Khamitskaya, som alle er med i programmet.

Gulliksen har i likhet med blant andre Tor Fløysvik og Christer Tornell, i årevis gitt norske kjendiser faglige tilbakemeldinger på danseprestasjonene.

Det populære programmet er inne i sin tiende sesong. Omlag 600 000 seere fikk med seg første program, men forrige fredag dalte seertallene med 100 000.

Tor Fløysvik har vært med helt siden starten, men i år ønsket heller ikke han å være med, skriver han på sin Facebook-side.

Trine Dehli Cleve så ingen grunn til å ikke fortsette samarbeidet med TV 2.

- Jeg ble spurt om jeg hadde lyst til å medvirke denne sesongen også, og det hadde jeg lyst til. Det hender at man får nye kollegaer også i «Skal vi danse», og de trives jeg godt med, sier Trine Dehli Cleve med et smil.

- Ingen føringer

De tidligere dommerne Christer Tornell og Karianne Gulliksen mener at det er naturlig at produsenten ønsket en endring etter så mange år.

- Jeg er ikke bitter eller lei meg. Dette har vært utrolig gøy å være med på. Men livet mitt er langt ifra bare «Skal vi danse», sier Gulliksen som har fungert som dommer de siste fem årene.

- Hva svarer du hvis du blir spurt om å være dommer igjen?

- Hvis programmet var som det var, hvor det ble satt pris på at man har den faglige tyngden man har, og ingen føringer ble lagt, hadde jeg vurdert det annerledes, sier Gulliksen.

Christer Tornell har sittet i dommerpanlet de siste syv årene.

- Jeg var klar for en runde til, men kjente samtidig på meg at det er en tid for alt. Jeg savner stemningen, men det er naturlig å skifte oss ut etter så mange sesonger. Jeg får mange tilbakemeldinger fra folk på at de savner oss, så vi får kose oss med det. Jeg ønsker de nye dommerne lykke til! Det er ikke lett å hoppe etter en firerbande som har fungert så lenge. Men jeg synes årets dommerpanel gjør en glimrende jobb, sier Tornell til Dagbladet.

Tor Fløysvik har ikke svart på Dagbladets henvendelse.

Sunday, September 21st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments