Tusenvis av Cardiff-fans protesterte før Solskjærs menn fikk Suarez-bank

(Dagbladet): Cardiff og manager Ole Gunnar Solskjær tapte hele 3-6 mot formsterke Liverpool i går, mye takket være Luiz Suarez i storform som nettet tre ganger.

Men for Cardiff-fansen er det ikke bare svake resultater som skaper hodebry.

Før kampen mot Liverpool på Cardiff City Stadium i går, gikk tusenvis av fans i tog i gatene mot klubbledelsen som skiftet draktfarge før sesongen.

Ifølge Wales Online samlet ulike 15 supportergrupperinger seg sammen utenfor stadion til det som skal ha vært den største protesten mot klubbeier Vincent Tan noensinne.

Uenighet

At klubbeier Vincent Tan skiftet draktfarge fra blå til rød har satt sinnene i kok, og supporterne kjemper fortsatt for å få den gamle draktfargen tilbake.

Supporterne har også latt seg provosere av at Tan hevder 90 prosent av klubbens tilhengere støtter hans røde filosofi. Tan byttet draktfarge fordi rød skal bringe lykke og selge mer drakter i Asia.

En meningsmåling utført av supporterklubben Cardiff Supporters Trust, viste derimot at 85 prosent ikke vil ha røde drakter.

- Vi vil fortelle Mr. Tan at bare 24 av 1000 supportere støtter hans forslag. Vi vil at han skal få bedre kommunikasjon med supporterne og at vi kan komme i direkte dialog, sier Phil Nifield i Supporters’ Trust

Andre sier:

- Det er helt feil at «Bluebirds» ikke spiller i blått. Vi har gjort det siden 1908, sier Sian Branson i Bluebirds Unite.

- En skam

Dagbladet møtte en frustrert supporterleder Tim Hartley i Cardiff City Supporters Trust tidligere i vinter.

- Det er en skam. Vincent Tan (klubbeier) kom hit og endret fargen fra blå til rød. Vi har vært blå i hundre år, sa Hartley til Dagbladet.

- Jeg kommer aldri til å ta på meg en rød trøye. Det skjer ikke, sa Hartley.

Monday, March 24th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments