- Tror han ringte meg for å ta farvel

En hel verden var i sjokk da Robin Williams, en av Hollywoods mest folkekjære skuespillere, tok sitt eget liv i midten av forrige måned.

Nå har den skotske skuespilleren Billy Connolly (71), som var en nær venn av Williams, fortalt at han tror vennen prøvde å ta avskjed med ham den siste gangen de snakket sammen.

- I vår siste telefonsamtale sa han «jeg elsker deg som en bror», og jeg svarte «det vet jeg at du gjør». Og så sa han «er du sikker på at du vet det?», og jeg sa «ja». Etterpå tenker jeg at han prøvde å si farvel meg til meg, forteller Connolly åpenhjertig ifølge DailyMail.

Delte sykdomsskjebne

Robin Williams slet med depresjon og det å takle sine tidligere rusproblemer mens han levde, i tillegg til de første stadiene av Parkinsons sykdom.

At «Good Will Hunting»-stjernen var rammet av den uhelbredelige muskelsykdommen, avslørte kona Susan Schneider offentlig først etter hans død. 

Billy Connolly, som er kjent fra filmer som «Den siste samurai» og «Mrs. Brown», lider selv av Parkinsons.

- Vi pleide å snakke mye om Parkinsons. Han ringte meg, og så sammenlignet vi erfaringer, sier Connolly i det ferske intervjuet.

Lever med sykdommen

- Jeg kjenner på følgene av Parkinsons hver dag. Det er bedre når jeg har hastverk, fordi da er jeg mindre bevisst på det, men jeg nekter å la sykdommen definere meg. Jeg fortsetter å leve livet mitt, selv om det er en utfordring, forteller 71-åringen om sitt eget forhold til sykdommen.

Robin Williams og Billy Connolly var gode venner i flere årtier. Både i 1999 og 2000 deltok Williams i The Hill Race i Aberdeenshire i Skotland, i forbindelse med det årlige arrangementet Lonach Highland Gathering & Games.

LES OGSÅ: - Han var min mors drømmeprins

Wednesday, September 24th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments