Trippeldrapssiktet KKK-leder fersket med svart mannlig prostituert

Ku Klux Klan-lederen Fraizer Glenn Cross (73) er siktet for å ha drept tre personer ved to jødiske sentere i delstaten Kansas i USA tidligere denne måneden.

En 14 år gammel gutt, bestefaren hans og en kvinne ble drept i skyteepisodene i Overland Park utenfor Kansas City søndag 13 april.

Cross skal ha ropt «Heil Hitler» da han ble pågrepet, og drapene defineres som hatkriminalitet av påtalemyndigheten.

Ifølge borgerrettighetsgruppen Southern Poverty Law Centre hadde Cross tittelen stordrage da han ledet en Ku Klux Klan-gruppe og grunnla en væpnet paramilitær gruppe i delstaten North Carolina på 1980-tallet.

Sex med svart mann

Etter drapene saumfares fortiden til Frazier Glenn Cross, som tidligere hadde etternavnet Miller.

I løpet av etterforskningen har det også kommet fram at Miller, i 1986, ble overumplumplet i baksetet av en bil, med en svart, mannlig prostituert, utkledd som kvinne.

Politiet avbrøt dem midt i akten.

Dommer J. Douglas McCullough, som da var statsadvokat, har lest politirapporten om hendelsen, men ønsker ikke å gå i detalj.

- Men det var ganske sjokkerende, særlig med tanke på hans uttalte holdninger og det han nå beskyldes for å ha gjort, sier McCollough til ABC News.

Miller ble ikke straffeforfulgt etter prostitusjonsepisoden, og det finnes derfor ingen offentlige papirer som omtaler hendelsen.

Var FBI-vitne

73-åringen var i FBIs søkelys allerede på 80-tallet, etter at han erklærte krig mot svarte og jøder i sitt eget manifset «Declaration of War». Pamfletten ble distribuert til høyreekstreme over store deler av USA, og sendt til medier og politikere.

Etter en razzia i 1987 fant FBI fant håndgranater, automatvåpen, pistoler, skuddsikre vester og ti hjemmelagde bomber. Miller risikerte 20 år i fengsel, men valgte å samarbeide med FBI. Han hevdet at han ønsket å vende ryggen til sin høyreekstreme fortid, og valgte å vitne mot andre høyreekstreme.

Dermed ble han del av vitnebeskyttelsesprogrammet, og fikk nytt navn og oppholdssted.

Han bodde deretter i Iowa og Nebraska, og tok navnet Frazier Glenn Cross. Her har han stort sett holdt seg under politiets radar, før han dukket opp med skytevåpen ved de jødiske sentrene i Kansas tidligere denne måneden.

Sunday, April 27th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments