Toppblogger: Jeg bryr meg midt der bak om drittslenging

(Dagbladet): Til vanlig driver de hver sine toppblogger i henholdsvis Norge og Sverige, men på TV2 Bliss skal «Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen (27) og Angelica Blick (23) jakte på Norges nye bloggtalenter i høst.

For andre år på rad jakter TV 2 Bliss og magasinet Det Nye på Norges nye it-girl, som både får pryde forsiden til magasinet og blogge i bladet. Svenske Blick er gjestedommer under semifinalen.

- Vinneren av «Det Nye-jenta» må kunne tenke kreativt innenfor mote, hun må kunne skrive gode tekster og ha sunne verdier.

Slik beskriver Berg Eriksen egenskapene en framtidig toppblogger bør ha til Dagbladet.

- Ikke for privat

Sammen med svenske Angelica Blick lever Berg Eriksen et 24-timers bloggliv, men de to toppbloggerne har valgt ulike strategier på veien mot statusen som stjernebloggere.

- Min blogg handler om mote og innleggene består stort sett av bilder. Jeg prøver å ikke være for privat, sier Blick til Dagbladet.

- Jeg har en blandet klesstil som jeg tror treffer forskjellige typer mennesker. Derfor tror jeg bloggen har blitt så populær. Jeg forsøker å være meg selv, og ikke «forfine» min egen hverdag, legger hun til.

Opplever mindre drittslenging

Berg Eriksen blogger om livet som fotballfrue, og slipper leserne inn i sitt hektiske hverdagsliv som småbarnsmor. Men for privat føler hun ikke bloggingen blir.

- Jeg skriver og viser bilder om det overfladiske som skjer i hverdagen min, en redigert versjon, og deler sjelden mine innerste tanker med leserne, sier «Fotballfrue».    

- På dine siste blogginlegg har du fått hyllester over hvordan du lever livet ditt. Én leser kaller deg «jernkvinne». Hvordan er det å få slike kommentarer?     

- Det gir meg en positiv driv med sånne gode kommentarer. Og det motiverer meg til å fortsette bloggingen, sier Berg Eriksen. 

- Og hvordan opplever du stygge kommentarer?

- Det synes jeg det har blitt mindre og mindre av de siste årene. Jeg tror den type blogging, som jeg og Angelica driver med,  er mer akseptert nå enn før, konstaterer Berg Eriksen. 

Blick er enig i den beskrivelsen.

- Jeg får sjelden stygge kommentarer, og hvis de kommer bryr jeg meg midt der bak. Jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut, avslutter hun.

«Det Nye-jenta» sendes på TV2 Bliss hver mandag klokken 21.00

Tuesday, August 26th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments