To biler begynte å brenne etter frontkollisjon. En person omkom

(Dagbladet): En person er bekreftet omkommet etter at en personbil frontkolliderte med et vogntog på E18 ved Sogne i Tvedestrand.

Ulykken skjedde etter at en personbil på vei vestover, kom over i motsatt kjørebane. En annen Personbil, som også kjørte vestover, kolliderte i den foranliggende bilen, melder politiet.

Det oppsto deretter brann.

- Brannen oppsto like etter sammenstøtet. Det har vært en voldsom kraft i kollisjonen, sier politiet i Agder til Dagbladet.

Til sammen fem personer var involverte i ulykkesbilene. Fire av dem er tilnærmet uskadde, melder politiet.

Vitner på stedet forteller til Tvedestrandsposten at en kvinne med to barn skal ha klart å redde seg ut av den ene brennende bilen. Dette har vi enda ikke fått bekreftet av politiet. I den andre brennende bilen ble det sittende en person fast. Vedkommende ble klokka 16.40 bekreftet omkommet av politiet.

Politiet kan overfor Dagbladet ikke si noe om alder å kjønn på den omkomne.

Omdirigering

Politiet i Agder meldte tidligere i ettermiddag om trafikkulykken. Det ble da meldt at personene i den ene bilen har kommet seg ut. Det er fortsatt minst en person inne i den andre bilen, opplyste politiet.

Alle nødetatene ble sendt til stedet, og luftambulanse er tilkalt.

Det skal være lange køer på stedet og politiet opplyser at E18 vil bli stengt i lengre tid. Politiet har startet omdirigering av trafikk via Vegårshei.

Politiet melder også at krimtekniker er og en ulykkesgruppe fra Statens vegvesen er sendt til ulykkesstedet.

Dagbladet følger saken.

Friday, September 19th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments