Tilbyr 733 millioner til den som omvender lesbisk datter

(Dagbladet): Den kinesiske arkitekten, entreprenøren og eiendomsmogulen Cecil Chao Sze-tsung tuller ikke når det kommer til dusører.

Hong Kong-milliardæren utlover nemlig en dusør på svimlende 733 millioner kroner, til den som kan gjøre hans lesbiske datter, Gigi Chao (33), heterofil, ifølge avisa South China Morning Post.

Dobler milliondusør

Det er en dobling av den opprinnelige dusøren på 60 millioner dollar, som Cecil Chao utlovte tilbake i 2012.

Magnatens kostbare forsøk på å omvende datteren, har så langt vist seg å være nytteløse. Gigi Chao har de siste ni årene vært sammen med kjæresten Sean Eav.

- Uansett hvor mye penger faren min tilbyr, vil jeg ikke finne en mann som jeg synes er attraktiv. Som et alternativ har jeg ingenting imot å bli venn med en mann som er villig til å donere så mye penger til min veldedighetsorganisasjon Faith In Love, forutsatt at de ikke vil ha noe imot at jeg allerede har en kone. Sist, men ikke minst: Takk, pappa. Jeg er glad i deg også, sier hun til den kinesiske avisa.

I tillegg til å drive veldedighetsorganisasjonen, jobber Gigi i farens eiendomsselskap. Gigi er også en kjent forkjemper for homofile og lesbiskes rettigheter i Kina.

Plages på nett

Hun forteller at farens pengetilbud har gjort partneren hennes opprørt, men at det ikke har ødelagt hennes forhold til faren.

- Han er bare fra en annen tid, og det er vanskelig for ham å forstå situasjonen. På kontoret er alt som normalt. I familieselskaper klemmer vi og danser. Og vi har blitt enige om å være uenig om hva ekteskap og familie er, sier hun videre.

Gigi har også tatt til Facebook for å be folk om å slutte å kontakte henne.

- Kjære menn, på jakt etter penger eller en baby-ovn. Jeg er ikke dama dere leter etter. Deres e-poster/meldinger blir ikke satt pris på, og blir sett på som idiotiske og støtende. Vær så snill å slutte. Send kjærlighet til Dr. Cecil Chao, siden det er han som har fanget deres oppmerksomhet, skriver hun i dag.

- Vil ikke blande meg

I et intervju med den malaysiske avisa Nanyang Siang Pau, forteller Chao at han egentlig ikke vil blande seg inn i datterens privatliv.

- Jeg vil ikke blande meg inn i min datters privatliv. Mitt eneste håp er at hun skal få et godt ekteskap, barn og bli arving av selskapet mitt, sier han ifølge South China Morning Post.

Hollywood-stjerna Sacha Baron Cohen har vært interessert i å lage en film om Gigi Chao og tilbudene til hennes far.

Saturday, January 25th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments