Tidligere Liverpool-spiss meldt savnet av klubben

(Dagbladet): David N’Gog er meldt savnet av sin klubb Stad de Reims.

Det melder blant andre den franske avisa L’Equipe, skriver Liverpool.no.

Den tidligere Liverpool-angriperen har ikke vist seg hos Reims siden lørdag, og klubben er bekymret for 25-åringen.

Spissen meldte forfall til matchen mot Lorient på grunn av magetrøbbel, og siden har det vært tyst fra spissen som også har spilt for Bolton og Swansea i Premier League.

Tomt hotellrom

Da N’Gog ikke dukket opp dro klubbens representanter til spilerens hotell, for å sjekke tilstanden til spilleren. De fant hotellrommet hans tomt.

Den tidligere U21-spissen ble klar for Reims samme dag som overgangsvinduet stengte, og scoret i sin debut da klubben slo Touluse 2-0 for to uker siden.

Arilas Berg Ould Saada er redaktør for franskfotball.com, en samarbeidspartner til Ligue 1-rettighetshaver Viasat. Saadas forståelse av saken er at Reims er alvorlig bekymret for sin spiller – som også gikk glipp av en midtukekamp.

- Fram til i går var matforgiftning årsaken til at N’Gog var borte. Men de har ikke hørt noe fra han. Det er tydelig at de har prøvd å løse situasjonen uten å dra inn media, men at det nå har blitt for alvorlig. Hvis han ikke spiller i morgen er det den tredje kampen han mister, sier Saada til Dagbladet.

Hos familien?

L’Equipe gjengir rykter om at N’Gog har forlatt Reim og dratt til sin familie utenfor Paris.

- Dette har ikke klubben fått bekreftet. Han har vært borte i seks dager nå. Det bekymrer dem såpass at de meldte han savnet, sier Saada.

Friday, September 26th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments