Svidde av 16 000 på ny luksusveske før festen

TJUVHOLMEN (Dagbladet): – Det føles helt «insane» bra. Ti år er veldig rart å se tilbake på. Det er surrealistisk, en «klype seg i armen»-opplevelse, sier en strålende fornøyd Ørnulf Høyer til Dagbladet.

Motemannen har lørdag samlet venner og celebre bekjente for å feire at butikken hans, Norges første luksusvarehus, fyller ti år i år.

Blant de mange kjente ansiktene som feirer Høyer på Tjuvholmen Sjømagasin i kveld, er Vendela Kirsebom, Mia Gundersen, Stian Blipp, John Arne Riise, Ingeborg Heldal og Moods of Norway-Simen Staalnacke.

Brukte 16 000 før festen

Sistnevnte handler sjelden på Høyer, da han har for vane å selv designe de klærne han ønsker å ha på seg, men forteller at forloveden Anne Berit Valla er en god kunde hos varehuset.

- Jeg kjøpte meg en YSL-veske i dag, som ikke akkurat var billig. Den kosta 16 000, røper Valla.

Stian Blipp hadde med seg samboeren Jamina Iversen på kveldens motefest. Mens Blipp ikke aner hvor ofte han handler på Høyer, avslører Iversen sitt dyreste kjøp:

- Det var en Iro-jakke til ni og et halv tusen. Det er min yndlingsjakke, så jeg bruker den heldigvis ofte, sier hun.

Valentino-sko

Vendela Kirsebom forteller at hun som regel handler klær til sine to døtre framfor seg selv, men er heller ikke fremmed for å investere i sin egen garderobe. Hennes dyreste Høyer-kjøp tør hun imidlertid ikke si så mye om.

- Oi, det er dyrt… Veldig dyrt. Jeg vet ikke om jeg skal si det engang, men jeg kjenner Ørnulf og pleier å få gode dealer, sier Kirsebom og ler.

Moteekspert Ingeborg Heldals dyreste Høyer-kjøp er signert det italienske luksusmerket Valentino.

- Det dyreste jeg har kjøpt på Høyer er et par sko fra Valentino, et par sandaler med studs. De kosta vel 6000 eller noe sånn, og er de dyreste skoene jeg eier.

Dyr kjole

Heldal har imidlertid også gjort seg erfaringer med bomkjøp.

- Kjøper jeg sko med altfor høye hæler, får jeg brukt de lite, for jeg er ikke så flink til å gå med veldig høye hæler. Jeg har noen sko med 12 centimeter hæler hjemme, som sjelden blir tatt ut. Ellers prøver jeg å være flink til å tenke hva jeg faktisk trenger, sier Heldal.

Også Linni Meister var på plass i kveld. Hun shopper som regel på Høyer når det dreier seg om en spesiell anledning, som en premiere.

- Det er en rosa kjole som var helt magisk. Hva het den nå igjen? Meg og merker, altså. Den kostet iallfall fem tusen kroner, for en rosa kjole. Jeg har brukt den én gang i Dublin under et pokerevent, sier hun og ler.

Mange baller i lufta

I løpet av de ti åra med Høyer på Egertorget i Oslo, har grunnleggeren opplevd både opp- og nedturer.

- Det er noen høydepunkter, fordi du må gå ned litt for å gå opp igjen. Breakingpunktet er ikke når man har fått det til, men det å være liten og prøve å bli stor. Det å få overbevist nye folk om at vi holder på med noe unikt, å lande avtaler med leverandører som tror på deg, lage alliansepunkter som gjør det mulig, det er én opptur. En annen er selvsagt Eger, da vi startet dette og tok en så enorm stor sjanse. Det var helt insane å få gjøre det.

Høyer har mange baller i lufta. I tillegg til jubileet, åpner han også ny butikk på Eger neste uke. Neste sommer skal han gifte seg med kjæresten Line Strandli.

- Å både lage ny butikk, ha tiårsjubileum og å fri til noen, skaper litt problemer for kvinnen. Når hun blir fridd til, er det bare bryllup som gjelder, sier Høyer.

Sunday, August 10th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments