Svenskene raser mot Madeleines oppussing

Prinsesse Madeleine er kjent for å gjøre som hun selv vil, noe som ved flere anledninger har fått kritikerne til å se rødt. Blant annet fikk hun kjeft for å føde datteren i New York.

Tar med datteren til Sverige

Nå skal hun for første gang ta med datteren Leonore til Sverige, hvor de skal bo i en leilighet som kongen har utdelt. Prinsessen får kritikk i flere svenske medier fordi luksusleiligheten skal pusses opp for 6,8 millioner kroner, noe som kommer fra skattebetalernes lommebok.  

- Det har blitt gjort en totalrenovering av utsiden, vann og avløpsanlegg, ventilasjon og planløsning, sier representant for Statens Byggverk, Lotta Günther, til Expressen.

Hun understreker at leiligheten uansett trengte en oppussing.

– Personen som har bodd der tidligere har bodd der veldig lenge og det var et behov for renovering. Det er ikke noe uvanlig, sier hun.

Større plass

Prinsesse Madeleines nye luksusleilighet ligger på Hovstallet i Stockholm. Der har mamma Madeleine innredet ett barnekammer til datteren, som skal døpes om få dager. Hoffet har bekreftet at den nyoppussede leiligheten blir O’Neill-familiens bosted i Stockholm.

– Familien har blitt større og trenger mer plass, sier hoffets informasjonssjef Margreta Thorgren, til Expressen.

Svenskene har lenge vært skeptisk til Madeleine fordi hun velger å beholde prinsessetittelen, selv om hun bor i New York. De mener hun heller burde gjort som vår Märtha, og sagt fra seg tittelen «Hennes kongelige høyhet». Hun har også sagt fra seg apanasjen.

Planen er at de skal flytte inn i leiligheten allerede neste uke.

Familien kommer også til å delta nationalfeiringen den 6. juni, før dåpen holdes i Drottningholm slottskirke den 8. juni.

Madeleine og Chris O’Neill flyttet nylig inn i en ny luksusleilighet på Manhattan i New York. Ifølge Expressen er leiligheten over 100 kvadratmeter stor, med en husleie på 80 000 svenske kroner.

Saturday, May 31st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments