- Står du og pisser på politistasjonen?

(Dagbladet): Å urinere på offentlig sted kan som kjent bli en temmelig dyr affære om du oppdages av politiet. Natt til i dag var det i alle fall en mann som gjorde den jobben ganske enkel for lovens voktere i Oslo.

Godt opplyst, og under påsyn av opptil flere overvåkingskameraer, fant mannen like så godt hovedinngangen til den døgnbemannede Sentrum politistasjon som en passende plass å slå lens.

Benektet det hele

- Står du og pisser på politistasjonen? spurte politibetjenten, som ikke hadde lange utrykningsveien fra vakta rett på innsiden av døra.

- Nei, nei, det gjør jeg ikke, benektet mannen, med lemmet fremdeles i hånda.

- Det ser jeg jo at du gjør, sukket politibetjenten, og ba mannen bli med inn.

Mannen, som kanskje innså at han var tatt med buksene nede, foldet så sine hender i en nytteløs bønn.

- Vær så snill …

Men det var ingen nåde å få.

Sjekker rullebladet

- Mannen ble pågrepet og anmeldt. Og han vil få et forelegg. Hvor mye det blir, kommer an på hva han har gjort av slike ting tidligere, opplyser vaktleder Gunnar Walle ved Sentrum politistasjon til Dagbladet.

Han sier at vaktlaget som var på jobb i natt med undring kunne følge mannens vannlating på flere av politistasjonens mange overvåkingskameraer.

- Vi så jo at han sto der. Det var bare å gå ut og hente ham, sier Walle.

I Oslo koster urinering på offentlig plass 4000 kroner. Eller mer, hvis du gjentar ugjerningen, opplyser Walle til Dagbladet.

Sunday, September 28th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments