Spesialenheten: Vi er på vei og har startet etterforskning

(Dagbladet): En person døde i en trafikkulykke ved Vigeland i Vest-Agder på E39 klokka 01.11 i natt.

- Det har vært en trafikkulykke med dødelig utfall etter en kort bilforfølgelse av politiet, sa operasjonsleder Miriam Stausland i Agder politidistrikt til Dagbladet i natt.

Ulykken skjedd mellom rundkjøringen på Vigeland og Trædal i Lindesnes, ifølge Fædrelandsvennen.

Stausland ønsket ikke å kommentere saken ytterligere i natt og viste til Spesialenheten for politisaker som er varslet i saken.

De er i morgentimene på vei til Kristiansand for å starte etterforskning.

- Jeg sitter i bilen på vei til Kristiansand nå. Spesialenheten ble varslet kort tid etter hendelsen. Vi starter etterforskning, noe vi er pliktige til når det er alvorlige ulykker eller dødsfall hvor det rapporteres at politiet skal være involvert på en eller annen måte, sier spesialetterforsker Pål Hoff Johansen i Spesialenheten for politisaker til Dagbladet.

Bastian fra Lindesnes hørte lyden av kollisjonen fra der han bor cirka en kilometer unna ulykkesstedet.

- Det var veldig skremmende og dramatisk. Jeg hørte et skikkelig smell, det var som en eksplosjon. Så da kjørte vi bort til dette stedet på E39 og kikket, etter et par minutter kom helikopter, sykebil, krimteknikere også videre, sa han til Dagbladet i natt.

Det var et dramatisk syn som møtte ham på stedet.

- Det så veldig dramatisk ut da vi kom bort til den store traileren og den lille personbilen. Taket var klippet opp, dekkene var borte og vi skjønte med en gang at dette var meget alvorlig, sa han.

Monday, March 31st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments