Sophie Elise bekrefter forhold

(Dagbladet): Det er ikke så lenge siden superbloggeren Sophie Elise Isachsen (19) bekreftet at hun og hennes daværende samboer Mathias hadde flyttet fra hverandre.

I ettertid av samlivsbruddet, skrev hun mye om det på bloggen sin, og all positiv og negativ tilbakemelding hun hadde fått:

«Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg i starten av sommeren gikk igjennom et brudd. Jeg tror det er en ting som er verre i et forhold enn når det blir slutt. Nemlig når det blir slutt, og så har det egentlig vært slutt ganske lenge uten at man har turt å ta det steget».

- Er samboere

Isachsen har en av Norges mest leste blogger i tillegg til at hun har vært med i TV-serien «Bloggerne» på TV 2 Bliss, som nå spiller inn sin andre sesong.

Tidligere i sommer, møtte Isachsen den svenske bloggeren Robin Johansson (20).

Lenge var hun hemmelighetsfull om sin nye type, men forteller i dag til Dagbladet at de to er kjærester.

- Det har vært så mye oppmerksomhet etter jeg ble singel, det virker som om alle tar ting jeg sier eller gjør personlig, sier Sophie Elise og fortsetter:

- Jeg har jo holdt mye tilbake når det kommer til Robin, men selv om vi ikke er kjærester på Facebook så er vi jo kjærester. Jeg kaller ham jo bare kjæresten min.

Tirsdag kveld la det ferske paret ut en video på Isachsens blogg, der de også avslører at de er samboere, og at svensken har bodd i den norske bloggerens leilighet den siste måneden.

Har vært klar lenge

Johanson, som har kjent Isachsen siden starten av 2014, legger ikke skjul på at han kunne vært «kjæresten» hennes lenge før han ble det.

- Jeg vet jo at Sophie har vært redd for at ting skal gå for fort siden hun akkurat har kommet ut av et langt forhold, men jeg har vært klar lenge, sier han til Dagbladet.

Isachsen sier hun har følt at ingenting er offisielt før hun har skrevet om det på bloggen sin, men på et aller siste spørsmål om de kan bekrefte at de er kjærester, ler de begge lenge, før Isachsen svarer bekreftende:

- Ja, vi er kjærester.

Tuesday, September 23rd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments