Sønnens organer ble erstattet med avispapir

(Dagbladet): 17 år gamle Kendrick Johnson fra Sør-Georgia i USA ble funnet død inni en sammenrullet gymnastikkmatte på skolen den 11. januar i fjor.

Etterforskere ved Lowndes County Sheriff konkluderte med at dødsfallet var en ulykke, at 17-åringen døde etter å ha blitt sittende fast opp ned inni matta da han skulle hente ut en joggesko derfra.

Guttens foreldre er imidlertid av en annen oppfatning. De mener Kendrick ble drept, og fikk derfor sønnen gravd opp for en ny obduksjon i fjor sommer.

- Tok organene

I den forbindelse hyret de en privat patolog, som ifølge nyhetsbyrået Associated Press, da oppdaget at guttens indre organer var fjernet. Der organene skulle vært fant patologen avispapir.

Dette er bakgrunnen for at foreldrene nå saksøker begravelsesbyrået som hadde ansvaret for 17-åringens begravelse.

I søksmålet som er på 22 sider skriver de at begravelsesbyrået har begått moralsk forkastelig, uredelig, ulovlig og urettferdig forretningspraksis. Her beskylder de også eieren av byrået og hans medarbeidere for å ha tatt guttens organer i et forsøk på å ødelegge foreldrenes private undersøkelser rundt guttens dødsfall

- Mishandling av et lik

Videre beskylder familiens advokater begravelsesbyrået for for svindel, uaktsomhet og bevisst mishandling av et lik.

Det er ikke kjent hva som har skjedd med Kendricks organer. Ifølge artikkelen til Associated Press ble de fjernet under en statlig medisinsk obduksjon like etter hans død, men Georgia Bureau of Investigation har insistert på at alle organer ble lagt tilbake i kroppen før den ble returnert til begravelsesbyrået.

Begravelsesbyråets advokat, Roy Copeland har tidligere uttalt at organene manglet da guttens kropp kom tilbake til begravelsesbyrået.

Thursday, February 6th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments