Sondre Lerches eks er blitt mamma

I fjor høst kom nyheten om at artisten Sondre Lerche (31) skulle skilles fra kona gjennom åtte år, den tidligere «Hotel Cæsar»-skuespilleren Mona Fastvold (33).

Uken etter kunne Se og Hør avsløre at «The Voice»-mentoren har blitt kjæreste med forfatter og tidligere blogger Linnéa Myhre (24).

Mona har på sin side hatt et svært nært forhold til amerikanske Brady Corbet (26), som hun skrev manus til filmen «Søvngjengeren» med. Samarbeidspartnerne har aldri offentlig bekreftet at de er et par, men nå er de blitt foreldre for første gang, skriver Se og Hør.

Ukjent navn

Tirsdag la Mona ut et Instagram-bilde av hånden til den lille babyen, som nylig kom til verden.

- Takk alle sammen for alle de koselige meldingene. Jeg svarer dere veldig snart! Xxx M & B and A, skrev hun som kommentar til bildet av en liten hånd som holder i hennes.

M & B står for Mona & Brady. Meldingen kan tyde på babyen, hvis kjønn ennå ikke er kjent, har fått et fornavn som starter med bokstaven A.

Paret har tilbragt sommeren i Oslo, mens de har ventet på babyen ankomst. De har ikke kommentert graviditeten, men allerede i slutten av mars viste Mona stolt fram den begynnende babymagen da hun og Brady var på filmvisning i New York.

Til vanlig bor de i Paris.

Nytt prosjekt

I tillegg til å være medforfatter i «Søvngjengeren», spiller Brady en rolle i filmen som er regissert av Mona, mens eksmannen har laget musikken. Under premieren i fjor høst kom Sondre i følge med sin nye kjæreste Linnéa, mens ekskona kom arm i arm med Brady.

Nå er duoen, som er partnere både privat og profesjonelt, allerede i gang med sitt neste prosjekt.

- Jeg flyttet nylig til Paris for å jobbe i samarbeid med min skrivepartner Brady Corbet, på hans neste film som vi skriver sammen. Vi holder også på å bearbeidet manus til min neste film, fortalte Mona i et intervju med Filmmaker Magazine i januar.

Tuesday, August 5th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments