Snakker ut om «Skal vi danse»-vrakingen

(Dagbladet): I fjor avsluttet Elena Bokoreva Wiulsrud «Skal vi danse»-sesongen med en andre plass. I 2009 gikk hun og dansepartner Carsten Skjelbreid seirende ut av konkurransen.

I år ble verken Elena eller ektemannen Lars Alexander Wiulsrud tatt ut av dansen.   

- Vet dere hvorfor dere ikke er med?

- Det er et godt spørsmål. Vi hadde begge veldig lyst til å være med, spesielt fordi det i år er jubileumssesong. Vi ble spurt før sommeren, men så kom beskjeden om at vi ikke ble valgt i år, sier Elena Bokoreva Wiulsrud til Dagbladet.

Byttet ut

Selv om de begge har danset norske kjendiser til topps i det populære programmet i seks år, ble de i år byttet ut. Uten at ekteparet har fått vite hvorfor.

TV 2 forklarer den overraskende vrakingen slik:

- Gjennom 10 sesonger med «Skal vi danse» har vi hvert eneste år hatt endringer blant deltakerne, danserne, dommerne og programlederne. Denne sesongen er intet unntak, svarer presseansvarlig for «Skal vi danse», Christoffer Steen i TV 2.

- Men hvorfor har de ikke fått beskjed om at de plutselig ikke ble valgt?

- Det er naturlig at vi forhører oss i dansemiljøet for å sjekke hvem som er tilgjengelig. Når vi da har den fulle oversikten gjøres de endelige valgene om hvem som til slutt blir med i årets sesong. I år har vi endt opp med en fin kombinasjon av kjente fjes for TV-seerne samt en knippe nye ansikter. Fornyelse er viktig i alle tv-programmer, også «Skal vi danse», sier Steen.

Positive tilbakemeldinger

Elena Bokoreva Wiulsrud har i løpet av de tre ukene programmet har gått på tv, fått mange tilbakemeldinger fra folk som savner henne og mannen på parketten.

- Jeg synes det er leit at vi ikke får vært med i år, men jeg er ikke sint eller bitter. Jeg er takknemlig for alle årene jeg har fått være med og alt jeg har opplevd. Tiden får vise om karrieren i «Skal vi danse» er over eller ikke, sier Elena til Dagbladet.

Programmet har gjennomgått store endringer siden forrige sesong.

Kai Andre Lillebø og Alexander Svanberg, som danser med henholdsvis Caroline Berg Eriksen og Linnea Myhre er helt nye på parketten i Nydalen.

I tillegg til ny vignett, nye dansere, ny grafikk, nytt husband og en oppussing i selve studioet. Er det kun én av dommerne som de siste årene har sittet i dommerpanelet i «Skal vi danse», som i år dømmer i konkurransen.

Trine Dehli Cleve sitter denne sesongen side om side med de nye kollegaene Toni Ferraz og Gyda Bloch Thorsen.

De tre siste som utgjorde dommerkvartetten Karianne Gulliksen, Tor Fløysvik og Christer Tornell er ikke med.

Saturday, September 20th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments