Slik ser søppeldunkene ut på Oslo S akkurat nå

Hvis du har søppel som du ønsker å bli kvitt når du kommer med tog til Oslo S, må du vente til du finner søppeldunker utenfor stasjonsområdet. Jernbaneverket har sørget for å få forseglet alle søppeldunkene som finnes under tak og ved perrongene.

Pressevakt Kjell Bakken i Jernbaneverket viser til en beredskapsplan som er trådt i kraft i forbindelse med terrortrusselen.

Forseglet

- Vi har en beredskapsplan, og følger råd og anvisninger fra politiet, sier Bakken.

Det er Rom Eiendom som drifter Oslo S for Jernbaneverket. Regiondirektør Knut Øivind Ruud Johansen sier til Dagbladet at søppeldunkene er tildekket og forseglet med plast for å hindre noen å legge uønskede gjenstander i dunkene.

- På den måten vil det også bli enklere å se om noen har brutt forseglingen og lagt noe i dunkene. Vi har gjort dette med alle søppeldunkene inne på stasjonsområdet, også de som står på perrongene, sier Knut Øivind Ruud Johansen.

Flere tiltak

Tilgangen til oppbevaringsboksene på Oslo S er sperret av. Ingen får sette inn noe inn i disse boksene nå. De som allerede hadde satt kofferter eller noe annet i oppbevaringsboksene før dette tiltaket ble satt i verk, vil få hjelp til å få disse ut.

- Det er stort sett disse tiltakene vi har iverksatt på Oslo S nå. I tillegg har vi oppfordret vekterne til å være ekstra aktpågivende for å se om noen oppfører seg spesielt eller setter igjen gjenstander inne på stasjonsområdet. Vi har flere tiltak som kan iverksettes etter en opptrappingsplan, men det får vi ta etterhvert som det eventuelt blir behov for det, sier Knut Øivind Ruud Johansen.

Saturday, July 26th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments