Slik hyllet Jacobsen sin avdøde bror

(Dagbaldet): Astrid Uhrenholdt Jacobsen mistet sin bror for fire dager siden. Det skjedde plutselig og uventet, og det var lenge tvil om langrennsløperen skulle gå dagens sprint.

Men i går kom beskjeden om at hun hadde valgt å delta, og Jacobsen var svært nære å ta en medalje i konkurransen. Hun måtte imidlertid nøye seg med fjerdeplass, og knekte blant annet en stav.

Etter løpet la hun ut en melding på Twitter, hvor hun skrev «God som gull» etterfulgt av et hjertetegn. Hun la også ved et bilde av sin avdøde bror som ser ut over havet.

Linket til kjærlighetssang

Jacobsen linket også til Morten Harket-sangen «Brother», som artisten debuterte med på Spellemann-showet januar i år. Sangen er hentet fra soloalbumet med samme navn, og handler om kjærligheten.

Jacobsen ønsket ikke å treffe pressen i dag heller, noe som er forståelig med alt som har skjedd de siste dagene.

Hyllet av lagvenninner

Gullvinner Maken Caspersen Falla var imponert over sin lagvenninne etter sprinten.

- Hun får flere sjanser til medalje. Hun har vist hvilken sterk person hun er de siste dagene, sa Falla, ifølge NTB.

Ingvild Flugstad Østberg, som tok sølv på sprinten, roste også Jacobsen for hvordan hun har taklet den vanskelige situasjonen.

- Hun har hatt noen harde dager, men viser at hun er sterk. Jeg er stolt av henne. Hun gikk sin beste sprint for sesongen, og det var synd at hun brøt staven. Hun kunne tatt medalje, sier hun ifølge NTB.

Tuesday, February 11th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments