Slik hylles Mexicos keeperhelt verden over

• Brasil – Mexico 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Guillermo Ochoa. Ikke et navn veldig mange hadde hørt før kveldens oppgjør mellom Brasil og Mexico.

Men definitivt et navn som ikke vil bli glemt igjen med det aller første.

Sombrero-våpen

Mexicos sisteskanse holdt brasilianerne fra livet gang på gang. Spesielt énhåndsredningen på tampen av den første omgangen bringer fram minnene om Gordon Banks’ legendariske redning på headingen til Péle.

Til slutt endte Ochoa på seks redninger, to nedplukkede innlegg og totalt 39 ballberøringer.

Som seg hør og bør skal en helt hylles, og det gjøres han også til gangs verden over.

Amerikanske ESPN har laget en montasje av Ochoa i Gandalf-ham i sann Ringenes Herre-stil med teksten «You shall not pass». Her skal intet eller ingen forbi.

Quality Sport varter opp med en illustrasjon av en fortvilet brasilianer som møter en mexikansk målvakt med en over gjennomsnittet stor sombrero, og kaller det sitt sammendrag av kampen. 

Til Premier League

Den mexicanske musikkstjerna Thalía, ofte omtalt som dronningen av latinsk pop, er ikke snauere enn at hun på Instagram frir til Guillermo Ochoa. 

En som i likhet med Ochoa veit hvordan baller skal håndteres med hendene, er basket-stjerna Kobe Bryant. Også han slenger ut en aldri så liten hyllestmelding til Mexico-keeperen. 

Allerede før pausen kom et gammelt, fotomanipulert bilde av den mexicanske keeperen med seks fingre. Det hele stammer fra en spøk for noen år tilbake, men ble plutselig en etablert sannhet for twitter-samfunnet i noen minutter. 

Ifølge den ikke alltid like pålitelige britiske avisa Express, er Liverpool og Arsenal allerede interesserte i å hente mexicaneren før Premier League-sesongen starter i august.

Tuesday, June 17th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments