Sjokkmelding fra Globo: Sprøyter kan redde VM-finalen for Neymar

(Dagbladet): Ifølge det brasilianske mediehuset Globo kan Neymar rekke en eventuell VM-finale på Maracanã neste søndag.

Det er bare to dager siden det nærmest ble erklært landesorg i Brasil da superstjerna pådro seg et brudd i en ryggvirvel i kvartfinalen mot Colombia.

Neymar har båret vertsnasjonens VM-håp på skuldrene sine gjennom hele mesterskapet. Fortvilelsen var derfor enorm da 22-åringen måtte forlate banen på båre gråtende etter duellen med Juan Zúñiga sist fredag.

Vil bruke sprøyter

I etterkant har hele fotballverdenen slått seg til ro med at Neymar var ferdigspilt. Ingen meldinger har tydet på noe annet.

Helt frem til i kveld.

For ifølge Globo vurderer Neymar og hans familie nå om de skal si ja til å starte en behandling som kan bedøve smertene i ryggen for en gitt periode.

Om legene får klarsignal vil de mer spesifikt gjøre en rekke injeksjoner i skadeområdet fra og med onsdag – dagen etter semifinalen mot Tyskland, melder Globo.

At behandlingen gjør Neymar spillerklar, er ikke garantert. Globo mener likevel å vite at Neymar skal være villig til å prøve, om Brasil kvalifiserer seg til finalen.

Ifølge mediehuset vil Neymar selv verken bekrefte eller avkrefte dette.

-Drømmen ble stjålet

Angriperen uttalte dog følgende i sitt første TV-intervju etter skaden.

- Drømmen om å spille VM-finalen ble stjålet fra meg, men drømmen om å vinne gull er ikke over. Det er to kamper igjen, og jeg er sikker på at lagkameratene mine vil gjøre alt for å løfte trofeet.

I tillegg har landslagets lege, Rodrigo Lasmar, avskrevet mulighetene for mer spill i mesterskapet.

-  Han kommer til å trenge noen uker på å komme seg. Det er et brudd i den tredje ryggvirvelen, men hvor lang tid han bruker på å bli frisk må vi komme tilbake til. Det viktigste nå er å få stilt diagnosen, og så får vi se hva som skjer, har Lasmar uttalt.

Sunday, July 6th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments