Siste: Død person funnet i kanalen i Trondheim

En person ble i dag tidlig funnet død i vannet ved Skansen i Trondheim.

- Redningsdykkere fra brannvesenet har fått en person opp fra kanalen. Personen er bekreftet død. Politiet iverksetter etterforskning, skriver operasjonssentralen på Twitter.

Middelaldrende mann

- Like over klokka elleve i dag formiddag fikk vi melding fra vitner om en person i vannet ved Skansen i Trondheim, forteller operasjonsleder ved politiet i Sør-Trøndelag, Wiktor Pedersen, til Dagbladet.

Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut. Etter at mannen ble plukket opp av vannet av brannvesenet, erklærte en lege ham død på stedet.

Han ble deretter fraktet til St. Olavs hospital. Pedersen opplyser at mannen er middelaldrende og ser ut til å være en etnisk nordmann.

- Så langt er det ikke grunn til å tro at noe kriminelt ligger bak, og vi vet heller ikke om det er selvdrap eller et uhell, sier Pedersen.

Leter etter identitet

Nå har arbeidet med å finne mannens identitet høyest prioritet. Pedersen sier at det trolig vil bli en obduksjon når sykehuset har kapasitet til det.

- Vi har ikke lykkes med å finne identiteten så langt. Vi avhører vitner, blant annet de som fant eller så ham, sier Pedersen.

- Vi holder på med tekniske undersøkelser av den omkomne og åstedet. Så langt er det ingenting som tyder på at det er skjedd noe kriminelt, men etterforskningen pågår, så det er litt tidlig å konkludere noe, sier Per-Einar Flatås ved krimvakta til Adressa.no.

Sunday, April 20th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments