- Scoringen betydde mye for hele laget

SANDNES STADION (Dagbladet): Med en praktscoring ni minutter før full tid, reddet innbytter Kristoffer Larsen (22) Brann fra å gå på sitt tredje strake serietap. 

- Den var utrolig viktig. Du kunnne se at det betydde mye for hele laget, sier Larsen til Dagbladet.

Kjenner presset

Brann-leirens uttalte målsetting foran årets Tippeliga-sesong, er gull. Etter tap mot de forhåndstippede dumpekandidatene Sarposborg 08 og Stabæk, har presset fra det allerede kravstore Bergen-publikummet blitt massivt. Noe Larsen og lagkameratene har kjent på kroppen.

- Det er sånn det er. Det skal være tøft å spille for Brann i Bergen – men det er noe alle må tåle. Nå fikk vi ett poeng i dag, og skal bygge videre på det, sier Larsen.

22-åringen måtte se fra benken at angriperen Sandnes Ulf har på lån fra den portugisiske storklubben Sporting Lisboa, Diego Rubio (20), sende hjemmelaget i ledelsen allerede etter åtte minutter. Det måtte også Simon Hollyhead, som sammen med Hasan El Fakiri vikarierte i rollen som Brann-sjef i hovedtrener Rikard Norlings sykdomdomsfravær.

- Jeg synes vi reiste oss på en god måtte etter scoringen deres. Vi begynte å spille fotball – og bevege oss. Da vi fikk straffe, føltes det helt fortjent, sier Hollyhead til Dagbladet.

Huseklepps miss

En straffe Brann ble tildelt midtveis i første omgang etter at dommer Svein-Erik Edvartsen mente Sandnes Ulf-back Kenneth Sola stoppet Amin Askar på ulovlig vis. Erik Huseklepps forsøk fra 11-meteren ble imidlertid reddet av Hannes Halldorsson.

- Jeg ble stresset, og klarte ikke å beholde roen. Det var noe som preget meg resten av kampen, innrømmer Huseklepp overfor Dagbladet.

29-åringens straffemiss var det nærmeste Brann kom de første 45 minuttene, i en omgang Sandnes Ulf dominerte fullstendig. Hollyhead forteller at humøret likevel var godt i bergensernes garderobe i pausen. 

- Vi syntes vi var med i kampen. Vi var på bortebane, og dette er ikke noe enkelt sted å komme til, men at gutta reiser seg i andre omgang, forteller noe om karakteren deres, sier Hollyhead, som naturlig nok var svært begeistret for Larsens drømmemål. 

- Det var en fantastisk scoring av Kristoffer. Han ble belønnet for det arbeidet han gjorde da han kom inn mot Stabæk. Der var han glimrende. Han var skapte veldig mye for oss da, og det var noe vi ønsket å introdusere i dag. 

Utilgivelig

Like begeistret var derimot ikke Sandnes Ulf-trener Asle Andersen. Laget hans styrte kampen i brorparten av oppgjøret, og så ut til å gå mot årets første trepoenger. 

- Vi bør punktere kampen. De første 70 minuttene er årsbeste. Så får vi sette oss ned og evaluere hva som gikk galt de siste 20 minuttene. Da ble det for store avstander. Vi flyttet bein for seint, og slapp dem inn i kampen. Akkurat nå føles det utilgivelig, sier Andersen til Dagbladet.

Friday, April 11th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments