Savnede Veronica (22): Politiet undersøker tre «blanke» dager

SOGNDAL (Dagbladet): -Vi har nå fått bistand fra Kripos for å analysere bevegelsene hennes, sier regionlensmann i Sogndal, Asle Karoliussen til Dagbladet.

Tre blanke dager

Den siste sikre kontakten med Veronica Heggheim Stegegjerde ble gjort lørdag 25.oktober, men hun ble først meldt savnet tirsdag. Dermed har politiet tre dager som er blanke i forhold til kvinnens bevegelser. Til tross for en massiv leteaksjon har ikke politiet noen spor å gå etter i sitt søk etter henne.

- Hun bodde sammen med sin yngre bror, men den siste tiden har hun bodd alene i huset på Årøy utenfor Sogndal. Derfor har vi disse tre dagene der vi ikke vet om hun var hjemme, sier Karoliussen.

Da politiet tok seg inn i huset til Veronica fant de både mobiltelefon og bankkort. I tillegg var både hunden og katten hennes i huset.

- Kripos analyserer nå både mobiltelefonen og datamaskinen hennes for å se om det har vært aktivitet den siste tiden, og da spesielt disse tre dagene.

Asle Karoliussen forteller til Dagbladet at Veronica ofte går tur i området.

At både mobil, bankkort og ikke minst hunden var å finne i huset har gjort at politiet har konsentrert seg om lete i nærområdet.

Stor elv

- Det er en grundig jobb som er gjort av svært mange frivillige. Dette har foregått i til dels svært ulendt terreng.
Da Veronica ble meldt savnet var det også et ganske ufyselig vær her med både sterk strøm i fjorden og stor elv opp dalen.

- Har dere stoppet å søke i terrenget?

- Foreløpig har vi gjort det. Vi er veldig fornøyd med leteaksjonen som er foretatt og føler terrenget vi ville søke i er blitt gjennomsøkt grundig.

-Tar dere opp igjen søket?

- Vi føler at vi har gjort det vi kan med tanke på området vi nå har søkt i. Trolig tar vi opp søket onsdag, og vil da vurdere om vi skal utvide søkeområdet til blant annet andre deler av fjorden. Vi har blant annet hatt god hjelp av en mini-ubåt som har tatt bilder. Dette materialet er også til analysering.

Nå er det viktig for oss å få kartlagt bevegelsene hennes ved å analysere mobil og data, sier Karoliussen

Monday, November 10th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments