SAS-fly ble forsinket av Amandas vibrator

(Dagbladet): SAS-flyet fra Arlanda ved Stockholm til den kroatiske feriebyen Split lørdag måtte tømmes for folk og ble forsinket. Årsaken var at 20-årige Amandas vibrator slo seg på i bagasjen. Foran alle medpassasjerene måtte 20-åringen ta sexleketøyet ut av bagen og skru den av, skriver Expressen.

- Det var pinlig da det hendte, men nå er det bare moro, sier Amanda til Dagbladet.

Snakket om henne

Amanda sto i gaten, klar til å gå om bord på flyet, da hun oppdaget at personalet snakket om henne. Fra køen kunne hun høre at kvinnen i skranken fikk opplest hennes navn bokstav for bokstav over walkie-talkie. Da meldte hun seg selv.

- Hun ba meg følge med henne og sa at det var noe som vibrerte i bagen min. Allerede da skjønte jeg hva det dreide seg om, sier 20-åringen til Expressen.

I en omfattende manøver ble passasjerene som allerede hadde gått om bord, bedt om å forlate flyet og returnere til gaten. Alle ble samlet i korridoren, og Amandas bag ble båret fram av personalet for inspeksjon.

- Alle sto i gangen og så på mens jeg løftet opp vibratoren og tok ut batteriene, forteller hun.

- Artig

Etter avklaringen kunne flyet igjen bordes – men nå ventet en flere timer lang flytur sammen med en mengde mennesker som nettopp hadde vært vitne til at Amanda «desarmerte» vibratoren.

- En del stønnet, men de fleste så ut til å synes det var ganske morsomt. Til å begynne med var reisen ganske pinlig, men nå synes jeg det er en artig greie, sier 20-åringen.

Amanda har imidlertid tatt lærdom av episoden.

- På turen hjem reiser jeg med batteriene allerede tatt ut. Det anbefaler jeg også andre å gjøre, haha.

SAS’ pressetalsmann Henrik Edström bekrefter overfor Expressen at Split-flyet lørdag ble forsinket, men opplyser at det ikke går fram av rapporten hva dette skyldtes.

Tuesday, June 24th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments