- Sånn er fotball, man får ikke alltid det man fortjener

• Cardiff-West Ham 0-2 (0-1)

CARDIFF (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær fikk ødelagt hjemmedebuten som trener for Cardiff etter at Carlton Cole og Mark Noble sikret en 2-0 seier og tre viktige poeng i bunnstriden.

Solskjær ble før kampen applaudert inn på Cardiff City Stadium og tok mikrofonen og ordet foran 27 000 håpefulle hjemmefans.

- La oss åpne med en seier her i dag, okei? sa Solskjær før kampen.

Ufortjent

Etter kampen var han ikke like lystig.

- Vi ønsket oss en seier i dag, men slik skulle det ikke bli. Vi hadde ballen dobbelt så mye som dem, og dobbelt så mange skudd. Sånn er fotball – man får ikke alltid det man fortjener.Vi er fem poeng bak 10.-plassen. Det er utrolig jevnt i bunnen, sier han ifølge BBC.

Etter pause kjørte Cardiff kampen, og hadde mange gode muligheter til å både utlikne og ta ledelsen.

- Vi skapte gode sjanser, men ikke nok i den første omgangen. I den andre omgangen hadde vi energien og entusiasmen jeg har sett på trening. Det kommer ikke bare til å bli synging og dansing – jeg forventet at dette skulle bli en tøff jobb.

Ballen var ikke inne

Den store snakkisen til pause var definitivt Cardiffs nestenscoring etter 31 minutter. Kim kom fossende fremover og fikk skutt fra rett utenfor 16-meteren. Ballen ble blokkert av et West Ham-ben og ballen seilet over Adrian i bortemålet og i tverrliggeren og ned på streken.

Samtlige Cardiff-supportere ropte på mål, men den nylig implementerte mållinjeteknologien som skal sørge for varsling om ballen er inne viste at Cardiff ikke ble snytt for mål.

Solskjær var kun uflaks unna å gå opp til 1-0 i sin første hjemmekamp på Cardiff City Stadium.

Kalddusj

Kampens første mål kom kun ti minutter etter at stolpen nektet Cariff mål.

Etter 41 minutter lobbet Matt Taylor på lekkert igjennom navnebror Matt Jarvis som på ett touch fant en umarkert Carlton Cole foran mål. Engelskmannen kunne sette ballen enkelt forbi en sjanseløs Marshall i Cardiff-buret.

En skikkelig kalddusj for Solskjærs mannskap som var så nær å gå opp i ledelsen.

Cardiff-press etter pause

Etter hvilen tok Cardiff mer og mer over kampen. Etter 57 minutter kom Bellamy seg løs ned langs høyre side og la flatt inn foran mål. Der ventet Fraizer Campbell som prøvde å plassere ballen opp i nettaket, men Adrián fikk en hånd på ballen.

Publikumsfavoritten Craig Bellamy kom inn etter pause for første gang etter det lange skadeavbrekket.

Waliseren fikk sjansen på et frispark i god posisjon etter 70 minutter men ballen strøk stolpen til hjemmefansens store frustrasjon.

Debut for Eikrem

Nysigneringen Magnus Wolf Eikrem fikk sin debut for rødtrøyene med 25 minutter igjen på kampklokka.

Nordmannen var nærme scoring etter 85 minutter da han fikk avsluttet fra utenfor 16-meteren, men skuddet gikk rett i klypene på en god Adrian i mål.

Andy Carroll fant Mark Noble på overtid som kunne fastsette sluttresulatet til 2-0 for gjestene.

Målscoreren selv var stolt av lagets innsats etter kampen.

- Dette var utrolig viktig. Vi har vært dårlige i det siste, og gjort oss fullstendig bort i de to siste cupkampene. Dette er et vanskelig sted å reise til, men vi klarte det selv med ti mann. I dag hadde vi den flaksen vi ikke har hatt de siste kampene.

Det har vært en tøff periode for The Hammers, men dagens kaptein synes det ser lysere ut.

- Vi er en bra gjeng som jobber for hverandre. I tillegg får vi et par spillere tilbake, og vi gleder oss til de neste kampene.

Stygg skade

Kampen var bare sju minutter gammel når Guy Demel gikk ned i feltet etter å ha kollidert med sin medspiller Roger Johnson i en hodeduell.

Demel ble liggende på banen i hele sju minutter mens medisinsk personell satte på nakkekrage og ga oksygen.

Trolig en skulderskade for ivorianeren som kan være ute i lang tid.

Det er dårlig nytt for West Ham-trener Sam Alladyce som allerede sliter med mange skader i backrekka.