Sammenlikner Molde med RBK på 90-tallet

Molde – Viking 5-1

MOLDE (Dagbladet): – Nå vil jeg hjem. Hjem å legge meg. Og så våkne i morgen å ta nye tak.

Det sa Viking-trener Kjell Jonevret etter at laget hans ble sendt ut av cupen med 5-1-tap i Molde.

Et par tabber

- Jeg synes vi begynner bra. Vi kommer under 1-0, men kommer tilbake i kampen. Vi har dødballer der vi er nærme og en straffesituasjon der dommeren ikke våger å blåse, sier Jonevret til Dagbladet.

Treneren var misfornøyd med måten laget hans slapp inn de første målene på. Først scoret Daniel Chima Chukwu etter at Mattias Mostrøm kom seg fint rundt på kant. Spissen kunne bare breiside det lave innlegget i hjørnet.

Viking utliknet ved Yann-Erik De Lanlay, men like før pause sendte Mohamed «Moi» Elyounoussi Molde tilbake i føringen.

3-1 og 4-1 kom etter to svake Viking-involveringer. Håkon Skogseid gjorde et dårlig tilbakespill som Mattias Mostrøm plukket opp og satte i mål.

Bare minutter senere slapp keeper Arild Østbø inn hjørnespark direkte fra cornerflagget.

- Vi lager to «selvmål» og da er det klart luften går ut av oss. Da vil man bare hjem. Molde leker fotball og vi faller igjennom, sier Jonevret.

- Måten målene kom på var demoraliserende. Vi fikk ikke låne ballen. Det er det som er forskjellen på Molde og andre lag. Dem triller ballen og bare fortsetter og fortsetter.

Kan klare «The Double»

- Hvor gode er Molde – kan dem ta begge titlene?

- Det er klart dem kan. Cup er cup, og serien kommer dem til å ta uansett. Synd at laget ikke tok seg videre i Europa. Det hadde vært gøy å sett dem der, sier Jonevret, som trente Molde fra 2007 til 2010.

Han klarer ikke å se hvem som skal utfordre romsdalingene i Tippeligaen, og sammenlikner klubben med RBK på 90-tallet.

- Jeg har ikke sett en bedre tropp under mine trenerår i Norge. Klubben kjøper det dem vil ha. Dem henter de unge talentene. Alle vil jo til Molde nå. Det er en framgangsrik klubb, sier svensken.

Viking har hatt bra tak på Molde de siste årene. Siddisene har likevel tapt sine to kamper på Aker Stadion i år. Nå lover Jonevret å gjøre sitt for å skape spenning i serien.

- Andre lag for dårlige. Jeg ser ingen som kan gjøre noe med hvor seriegullet havner. Men vi har dem igjen hjemme, og vi skal i hvert fall ikke tape tre ganger mot dem i år. Det gjør vi bare ikke, fastslår han.

Thursday, August 14th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments