Riise dagen før bryllupet: Har nappet øyebryn. Føler meg veldig maskulin

(Dagbladet): Det er under et døgn til fotballspiller John Arne Riise (33) og hans forlovede Louise Angelica Markussen (23) kan kalle seg mann og kone.

Vielsen vil finne sted i Nordberg kirke i Oslo, før gjestene deretter blir transportert i busser til det fasjonable Tjuvholmen-hotellet The Thief, der festen fortsetter. Hotellet hadde for øvrig akkurat besøk av superstjerna Miley Cyrus.

Det kommende ekteparet har planlagt bryllupet i flere måneder, noe vi blant annet har fått se i VGTV-serien «Riise+Louise». Men også i sosiale medier har paret vært aktive i forkant av den store dagen.

Det var i mai 2012 at det ble kjent at de to er kjærester. Paret forlovet seg julaften det året, og er samboere i London.

Øyenbrynsnapping

Tidligere i dag la John Arne Riise ut et bilde på Instagram hvor han forteller om sin siste forberedelse før bryllupet, nemlig napping av øyenbryn. Kjendisstylisten Fred Hamelten var hyret inn til jobben.

«Siste forberedelse før bryllupet, får fikset øyenbrynene med den enestående Fred Hamelten. Føler meg veldig maskulin».

Øyenbrynsnapping var for øvrig i fokus også hos Riises blivende kone, som la ut et tilsvarende bilde med samme stylist i går.

- John Arne er virkelig «happy»

Forrige helg var det kommende ekteparet i Paris med følge, for å ha sine utdrikningslag. Riises bror, Bjørn Helge Riise, sto bak planlegginga, som gikk ut på blant annet en eksklusiv lunsj i Eiffel-tårnet, middag på Hard Rock Café, og en tur innom den velkjente kabaretscenen Moulin Rouge.

Også båttur for gutta og spa for jentene var en del av opplegget i kjærlighetens by.

- Nå ser jeg at John Arne er virkelig «happy», han smiler og har fått tilbake livsgleden, så jeg håper at han og Louise Angelica får et langt og lykkelig liv sammen, forteller Bjørn Helge Riise i «Riise+Louise».

Feirer også i kveld

Paret er allerede til stede på The Thief i kveld, der de holder en dagen-før-dagen-middag.

«Klar for middag sammen med min fremtidlige kone og våre familier. Jeg er den heldigste mannen i verden», skrev fotballproffen på Instagram i kveld.

I morgen finner altså bryllupet sted, og blant de som skal være invitert er lagkamerat Brede Hangeland, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, Morten Gamst Pedersen og kona og artist Carina Dahl. Liverpool-kaptein Steven Gerrard er også invitert, men måtte melde avbud på grunn av forberedelser til VM.

Det kommende ekteparet skal også ha leid inn vakter i forbindelse med vielsen.

Se og Hør-boikott

John Arne Riise bestemte seg tidligere i år for å boikotte ukebladet Se og Hør, etter at de skrev om ekteskapet mellom Riise og eksen, som på det tidspunktet ikke var avsluttet.

«Slik Se og Hør kjører denne saken gjør meg kvalm, spesielt når jeg ser Louise Angelica og hvordan hun reagerer. Hun betyr alt for meg, og jeg er villig til å gjøre alt i min makt for å beskytte henne», skrev han på sin Facebook-side.

Forrige uke ble det også kjent at John Arne Riise jakter ny fotballklubb etter at Fulham ikke ville forlenge kontrakten hans.

Sjekk ut øyenbrynsforberedelsene til bryllupet her:

Friday, May 30th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments