Redd for å bli avslørt som homofil drepte kona

(Dagbladet): Jasvir Ginday fra Walsall i Storbritannia ble i dag dømt til 21 års fengsel for å ha drept sin egen kone med en støvsuger og deretter brent liket hennes i hagen.

Bakgrunnen for drapet skal ha vært at Ginday var redd kona, Varkha Rani, skulle avsløre at han var homofil til familie og venner. Det skriver BBC.

Jasvir Ginday er indisk, og det arrangerte ekteskapet med 24 år gamle Varkha fant sted i India i fjor foran 700 gjester.

Dommer John Warner uttalte i retten at Ginday skal ha slitt med «å være en homofil mann i en heterofil verden».

- Å drepe henne var grusomt nok, men det som fulgte var så grusomt at det ikke er mulig å forestille seg, sa Warner.

Besøkte homsebarer

Ifølge politiet skal 29 år gamle Jasvir Ginday regelmessig ha besøkt homsebarer og hatt forhold til andre menn da han var forlovet med Varkha. Han skal også allerede i 2008 ha innrømmet overfor venner at han var tiltrukket av menn.

Ginday skal likevel ha blitt redd da Varkha truet med å fortelle familien hans at han var homofil etter at hun fant en rekke avslørende bilder og meldinger på telefonen hans.

I retten fortalte Ginday at de to begynte å krangle, før han tok tak i et metallrør på støvsugeren og holdt rundt halsen hennes.

- Jeg forsøkte bare å roe henne ned, fortalte Ginday i retten.

I stedet kvalte han Varkha til døde. I panikk dro han henne ut i hagen og puttet henne i en forbrenningsovn i et forsøk på å bli kvitt liket. 

Meldte henne savnet

Etter drapet skal Ginday ha fortalt familien sin at Varkha hadde forlatt han. Politiet i Walsall sa i retten at han besøkte politistasjonen sammen med sin onkel og meldte henne savnet.

Da politiet etterforsket forsvinningen snakket de med flere vitner som fortalte at de hadde observert røyk som kom fra eiendommen.

Politiet valgte derfor å lete gjennom huset Ginday delte med sine foreldre. Der fant de et menneskehode i forbrenningsovnen.

– Du har framstått utrolig uformell og ufølsom men en fullstendig mangel på menneskelighet, sa Warner i retten.

Friday, April 11th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments