Raser mot Kim og Kanye: Mange vemmer seg over dem

(Dagbladet): De har hatt fransk bryllupsvorspiel én uke i kjærlighetens by.

Nå har Kanye West (36), hans blivende kone Kim Kardashian (33), dattera North West (11 mn.), hele Kardashian-klanen, Wests familie, samt venner og bekjente av paret – og ikke minst verdenspressen og blodfans – ankommet Firenze, der det store bryllupet finner sted på Fort Belvedere i kveld.

Det er det slett ikke alle som setter like stor pris på.

Vil klage

- Byen vår leier ut palasser for småpenger, for at de skal brukes som danselokaler, raser prins Ottaviano de’Medici di Toscana (57), en av den mektige Medici-familiens etterkommer, til Telegraph.

Det var hans forfedre som på slutten av 1500-tallet bygde ærverdige Fort Belvedere, i utgangspunktet for å beskytte Firenze og Medici-familien, som den gang styrte byen.

Fort Belvedere er plassert på en høyde i Firenze, med god utsikt over renessansebyen, og fungerte de første 100 åra som garnisonsby for tropper.

Nå vil den italienske prinsen klage til Unesco, som har satt fortet på sin verdensarvliste.

- En fare

- Tilstelninger som denne er en fare for byens kulturelle integritet og historiske autentisitet, som er beskyttet, og kan bety et mulig tap av Unesco-status, eller å bli plassert på Unescos fareliste, sier han og legger til:

- De ødelegger byens rykte, og mange her vemmer seg over dem.

Ifølge Telegraph er dette første gang fortet blir brukt som et bryllupslokale.

Kim og Kanye skal ha betalt kommunestyret i Firenze 300 000 euro – om lag 2,4 millioner kroner – på å leie fortet i forbindelse med bryllupet. Det imponerer ikke prins Ottaviano.

- Skaden det medfører seg er større, sier han og legger til at han er imot at kommunen skal tjene penger på denne måten.

Det ser imidlertid ut til at det blir bryllup i kveld, enten prinsen liker det eller ei. Både Kim og Kanye, og deres enorme følge, har allerede ankommet fortet.

Kanye har tidligere avslørt at Firenze har en helt spesiell betydning for ham og hans kommende kone:

- Jeg tror dattera vår North ble unnfanget her, blant mesterverk fra renessansen. Det var vår første bryllupsreise. Det er en av de vakreste byen i verden, og for meg, den vakreste i Europa, sa han i et eksklusivt intervju med italienske La Nazione ifølge People.

Saturday, May 24th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments