Rasende Diego Simeone stormet banen i jakt på Real-spiller

(Dagbladet): Det var rett etter at Cristiano Ronaldo hadde satt siste spiker i Atletico-kista, at Atletico-manageren stormet inn på banen.

Ronaldo hadde satt inn 4-1 på straffespark i det 120 minutt. Portugiseren kastet trøya og viste fram sin veltrente kropp.

Deretter viste tv-bildene en rasende Diego Simeone som løp inn på banen. Årsaken er foreløpig ukjent, men Atletico-sjefen så ut til å gå etter Real-stopper Raphaël Varane.

TV-bildene viste at Varane trillet ballen i retning Simeone. Den skjøt han tilbake mot Real-stopperen, før han stormet banen.

Han roet seg ned, og gikk av banen etterhvert. Likevel ble han bortvist, og manageren måtte se de siste sekundene fra spillertunnelen.

44-åringen var som vanlig svært aktiv fra sidelinjen gjennom hele kampen. Argentineren var også borte hos dommeren etter 90 spilte minutter. Da var han ikke fornøyd med de fem tilleggsminuttene som kamplederen la til. Sergio Ramos sikret ekstraomganger med sin utligning i de 93 minutt.

Noen minutter etter kampslutt, var smilet tilbake hos Simeone da han mottok sølvmedaljen av Michel Platini.