- Pust, pust, pust! Han kommer ikke til å overleve

(Dagbladet): Nødsamtalen fra skytebanen hvor skyteinstruktør Charles Vacca ble skutt i hodet av en ni år gammel jente, er nå frigitt av politiet.

Arizona-instruktøren døde av skadene, men i nødsamtalen kan vi høre vitners desperate kamp for å redde Vaccas liv.

- Jeg har en skyteinstruktør som er skutt i hodet. (…) Ja, han puster. Han har kramper (hør mer fra samtalen øverst i saken).

Tragedien fant sted da niåringen fikk opplæring i å bruke en Uzi-maskinpistol, og fikk beskjed om å skyte en serie. Rekylen fra våpenet førte til at jenta mistet kontrollen og fikk våpenet over skulderen, hvor serien traff Vacca i hodet.

- De er knust

Familien til jenta forteller at de tar ulykken svært hardt.

- De er knust over ulykken som skulle være en kort familieutflukt i sommerferien, men som nå har blitt til en livsendrende tragedie. Ord kan ikke beskrive familiens sorg over den utilsiktede skytingen av Charles Vacca. De ba dag og natt om at han skulle overleve skadene, og de ber fortsatt for hans familie i denne ekstremt vanskelige tida, uttaler en representant for familien, ifølge ABC News.

Familien skal ha tatt en turistbuss til skytebanen fra Las Vegas, hvor de var på ferie.

Ifølge politirapporten skal jenta ha sagt til foreldrene at Uzi-pistolen var for vanskelig for henne å håndtere. Like etter at de dødelige skuddene falt, skal hun ha løpt bort til foreldrene fordi hun fikk vondt i skulderen av rekylen.

Først da en annen instruktør løp bort til Vacca, skjønte familien at datteren deres hadde skutt ham.

Filmet hendelsen

Vaccas ekskone og barn uttalte i forrige uke at de ikke bærer nag til jenta eller hennes familie, og at de heller vil trøste niåringen. Skytetragedien ble filmet med foreldrenes Iphoner.

«Ok, gi meg et skudd», kan man høre Vacca si til jenta i videoen. Da hun får til det, oppfordrer instruktøren henne så til å skyte en serie (se videoen til høyre i saken).

«Ok, gi meg en full serie», sier Vacca.

Videoen viser ikke sekundene hvor Vacca blir skutt, men skuddene i starten av jentas serie kan høres. 

Wednesday, September 3rd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments