Privat drama for Bode Miller: Modellkona fotfølger utforstjerna i Sotsji

SOTSJI (Dagbladet): 2.07,75 – 2.07,15 – 2.06,09.

Gradvis har Bode Miller kjørt seg inn i favorittposisjon i utforbakken i Rusa Khutor, litt raskere for hver dag. Én person følger nøye med på hver eneste sving og portpassering fra målområdet: Kona Morgan.

Morgan Miller, som giftet seg med den amerikanske alpinlegenden i 2012, er selv profesjonell volleyballspiller, og vet hva det innebærer å prestere på toppnivå.

Etter hver eneste tur ned fjellet i Sotsji tar Bode Miller turen bort til henne, får et kyss eller et smil, før han tar fatt på presserunden.

Konas støtte er viktig. For Bode Miller har mer enn utfor å tenke på, selv om gull i morgen trolig er det som tar mest plass under hjelmen akkurat nå.

Bitter strid om foreldrerett

To uker etter at 36-åringen møtte Morgan for snart to år siden, fikk han vite at han skulle få barn med en annen kvinne.

Nå er han i en bitter strid om foreldreretten med Sara McKenna. Sønnen er blitt elleve måneder gammel, og advokatene fikk ikke gjennomslag for at gutten kunne få bli med til Sotsji.

- Noen ganger tenker jeg for meg selv at jeg  er den eneste kvinnen som ville akseptert dette, sa Morgan Miller i et intervju med ABC like før lekene.

26-åringen er i tillegg reservemamma for Bode Millers andre barn, Dace, som han fikk med en tredje kvinne.

McKenna møtte han gjennom en såkalt elite-datingservice, men skjønte snart at hun ikke var den rette. Da han fikk vite om graviditeten, fortalte han det til Morgan Miller umiddelbart.

- Jeg fortalte ham at jeg forsto at dette var skremmende og trist, men minnet han om at han hadde vært gjennom dette før. «Du kommer til å gjøre det rette, og det kommer til å gå bra», forteller hun ABC.

- Jeg har ingen andre å skylde på enn meg selv, sier Bode Miller.

Mistet barn og broren

I februar for et år siden ble Samuel Bode Miller født, men kampen om foreldrerett har skapt store overskrifter i amerikansk sladderpresse. Tre måneder tidligere mistet Morgan Miller barnet hun skulle få med alpinstjernen kort etter giftemålet i oktover.

Som om ikke alt dette var nok: I april 2013 døde Bode Millers bror, Chelone, etter et anfall legene mener kom som en følge av en motorsykkelulykke noen år tidligere

- Jeg husker jeg tenkte at verden er så urettferdig. Det er bare grusomt, sier Morgan Miller.

Opprinnelig skulle Samuel få bli med pappa til Sotsji, men plutselig oppsto det problemer. En krangel om hvorvidt navnet «Miller» skulle stå på guttens fødselsattest skapte store forsinkelser, og til slutt ble det for vanskelig å skaffe russisk visum i tide.

- Hjertet mitt smelter. Jeg savner denne lille gutten. Forhåpentligvis kan pappaen hans ta med seg noe skinnende gull hjem til ham, skrev Morgan Miller på Twitter i går, og postet et bilde av de tre sammen.

Det virker Bode Miller i stand til å kunne gjøre. Mannen som av sin egen trener blir kalt «den soleklart beste underpresterende alpinisten i historien» er i sitt femte OL, og trives godt i den krevende løypa i Rosa Khutor. Bronsen fra 2010 skal toppes.

Tar han gullet, får Morgan Miller garantert det første seierskysset.

Saturday, February 8th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments