Polsk drama i hoppbakken: OL-vinner falt stygt

SOTSJI (Dagbladet): Én hopper gjensto på kveldens trening i hopp i Sotsji: OL-vinneren Kamil Stoch. Men det som skulle være lett gjennomkjøring for polakken, endte i drama:

Stoch falt, og slo seg kraftig.

26-åringen fra Zakopane gikk over ende på sletta etter landing. Han ble liggende og vri seg i smerter. Medisinsk personell stormet til for å sjekke tilstanden.

Etter to-tre minutter klarte Stoch å reise seg. Han gikk for egen maskin ut av bakken. Etterpå gikk han gjennom ytterligere tester.

Likhetstrekk

- Fallet hadde en del likhetstrekk med fallet til Anders Jacobsen tidligere i OL, sier Clas Brede Bråthen, Norges sportssjef, til Dagbladet.

- Jeg så fallet fra dommertårnet. Den ene skien krysset den andre.

Øyenvitner

En rekke polske journalister var også øyenvitner til fallet. Etter seieren i den lille OL-bakken søndag, har statusen til Stoch nådd astronomiske høyder i Polen.

Anders Bardal kom på 3. plass i samme renn.

Også den russiske hopperen Mikhail Maksimotsjkin falt på kveldens trening. Han ble fraktet i båre ut av bakken, og til sykehus.

Uvisst

Tilstanden til Stoch er onsdag kveld uviss.

Ifølge polske journalister skal han være kraftig forslått, blant annet i den ene albuen. Seint onsdag kveld siterer de ham på følgende:

- Jeg er blitt mørbanket, men heldigvis har det ikke skjedd noe alvorlig med meg.

Treningen fant sted i den store hoppbakken i Sotsji. Lørdag er det renn. Stoch er på papiret favoritt – han leder verdenscupen – men nå spørs det hvordan fallet påvirker ham.

På kveldens trening hoppet han 127,5 meter i første hopp. I det andre hoppet landet han på 123,5 meter.

Thursday, February 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments