Politiet stopper alle biler

ØYER (Dagbladet): Politiet har lørdag morgen startet rundspørring av alle som skal inn og ut av hytteområdet, rett ved åstedet der politiet torsdag gjorde et likfunn i et bål.

Om lag ti personer fra Røde Kors er også på stedet.

- Vi er her for å bistå politiet, vi kan ikke si noe mer, sier en av Røde Kors-medarbeiderne til Dagbladet.

Like etter klokka 11.30 i dag gikk Røde Kors inn på åstedet sammen med politiet.

Spør alle

Politiet stopper alle biler som passerer bomstasjonen. Dagbladet har tidligere skrevet at det er minst fem overvåkningskameraer ved bomstasjonen, om lag 70 meter ovenfor likfunnåstedet.

Politiet har allerede sjekket mellom 10-15 biler, og de spør alle bilister og syklister om hvor lenge de har vært i området, hva de gjør og har gjort og om de har sett noe mistenkelig. Navn og nummer på de som blir spurt, blir også ført opp.

- Politiets etterforskningsleder Olav Sørby bekrefter overfor Dagbladet at Røde Kors bistår på stedet.

- Jeg kan ikke si noe om hva vi gjør.

- Både i går og i dag har det foregått rundspørringer, og det vil vi fortsette med.

Sørby vil ikke si noe om hva politiet leter etter hos de som blir stoppet.

- De spurte oss om personlige data. Vi hadde ikke noe spennende informasjon å gi politiet. Vi har heldigvis ikke sett noen ting, sier Biørn Biørnstad og kona Kristin. De har vært på hytta siden tirsdag, to dager før likfunnet, og skal nå hjem til Oslo.

- Det er helt forferdelig det som har skjedd, men vi har ikke sett noe, sier Biørnstad til Dagbladet.

Sjekkes mot internasjonale registre

De forbrente likrestene som er funnet, sjekkes opp mot nasjonale og internasjonalt registre over savnede personer, skriver NTB,

— Det blir sjekket opp det som det skal sjekkes opp mot, blant annet det nasjonale registeret over savnede personer og internasjonalt, sier konstituert politimester Olav Sørby i Gudbrandsdalen politidistrikt til NTB.

Flere medier melder at likrestene knyttes opp til en konkret savnetsak, men dette kan politimesteren verken bekrefte eller avkrefte. Det er usikkert når den foreløpige obduksjonsrapporten kommer, men politiet håper dette vil skje allerede lørdag

Dagbladet kommer med mer

Saturday, August 16th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments