Politiet håper å finne spor i tatoveringene til drapstiltalt NFL-stjerne

(Dagbladet): Drapsetterforskere i Boston ønsker å komme i kontakt med alle som har  tatovert den tidligere NFL-stjerna Aaron Hernandez (24), melder Boston Herald.

Etterforskerne har forhåpninger om at det ligger spor i tatoveringene som kan hjelpe etterforskningen mot den dobbeltdrapstiltalte mannen.

Drepte to

Hernandez er tiltalt for dobbeltdrap etter at han brutalt drepte Daniel de Abreu og Safiro Furtado, som han hadde møtt på nattklubben Cure i Boston i forveien.

Den tidligere New England Patriots-spilleren skal ifølge tiltalen ha fulgt etter mennene i en sølvfarget SUV, stanset ved siden av deres BMW i et lyskryss, og avfyrt flere skudd med en 38. kalibers Smith og Wessen-revolver.

De to mennene han drepte hadde ikke rulleblad.

Navnet til Hernandez dukket opp i forbindelse med etterforskningen av dobbeltdrapet i fjor, like etter 24-åringen ble arrestert i sitt eget hjem, mistenkt for drapet på Odin Lloyd.

Det er dette drapet han nå sitter varetektsfengslet for i påvente av en rettssak.

Tatoveringsgåte

Politiet etterlyser nå tatovører som var i kontakt med Hernandez i etterkant av dobbeltdrapet, men understreker at de blir ansett som vitner og ikke mistenkte for noe straffbart.

- Bostonpolitiet og påtalemyndigheten i Suffolk ønsker assistanse fra tatovører som kan ha tatovert Aaron Hernandez i etterkant av drapene på Daniel de Abreu og Safiro Furtado, sier påtalemyndigheten i en uttalelse.

Ifølge Boston Herald ønsker politiet spesielt å komme i kontakt med tatovører som utførte tatoveringer på Hernandez’ høyrearm mellom februar 2012 og juni 2013. I denne tidsperioden er det kjent at han befant seg i delstatene California, Connecticut og Florida.

Thursday, May 22nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments