- Pisslei de argumentene om at vi bør bosette oss i annet land

– Jeg er pisslei de argumentene om at vi ikke er fornøyd i Norge. Og at vi derved burde bosette oss i et annet land, sier «Umm Salahudeen» som i dag ble intervjuet i Dagbladet.

Intervjuet førte til at SV-leder Audun Lysbakken reagerte og ønsket henne og andre islamister god tur til religiøse diktaturer.

- Han likestiller sharia med diktatur. Det er ikke riktig. Sharia er noe helt annet enn det folk har oppfatning av. Hadde disse såkalte muslimske diktaturene vært aktuelle, hadde vi flyttet dit. Men de følger ikke sharia.

- Er det noen land som følger sharia?

- Nei, det er bare noen land som følger sharia i liten grad. Sharia er en fullkommen oppskrift på en levemåte. Alt fra et samfunnsplan til individnivå, sier «Umm Salahudeen» til Dagbladet.

- Det at jeg har folkeskikk og respekterer min nabo og medmennesker er en del av sharia. At jeg er barmhjertig og tar vare på dyr, er også noe sharia har lært meg.

- Sharia er ikke bare kapping av hender og dødsstraff som mange tror, sier «Umm Salahudeen».

- Når Audun Lysbakken sier at jeg ønsker et annet system, vil jeg påpeke:

- Det er et paradoks fordi i et shariastyrt system vil kvinner ha ytringsfrihet, slik vi har sett eksempler på fra profetens tid. Hvor kvinner både deltok aktivt i arbeidslivet og samfunnet. Vi har eksempler der en kvinne i en forsamling snakket mot Kalifen, der han tok feil.

-Lysbakkens argumentasjon er absurd, sier «Umm Salahudeen».

Friday, May 23rd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments