- Peaches var en vidunderlig person

(Dagbladet): Den norske London-baserte stjernedesigneren Kristian Aadnevik er i sorg etter å ha fått dødsbudskapet om Peaches Geldof i dag.

 - Peaches var en vidunderlig person. Jeg er sjokkert og knust, mine tanker går til hennes barn og familie, sier Aadnevik til Dagbladet.

Moteikonet Peaches Geldof fikk mye oppmerksomhet da hun under Oslo fashion week frontet Aadneviks kolleksjon i 2011. Den gangen sa hun at hun var fascinert av Aadnevik og hans design.

- Jeg hørte om ham da han jobbet for Cavalli og Versace. Det var mye snakk om ham, så jeg var spent på om han holdt mål. Og han leverte, sa hun til Dagbladet i forkant av Aadneviks visning av sin Riccovero-kolleksjon under Oslo fashion week.

Peaches Geldof stilte på visningen i en av Aadneviks kreasjoner. Hun avslørte under Oslo-besøket at hun var imponert oer stilen til norske jenter.

- Jeg har ingen motetips å gi norske jenter. Jeg trenger tips fra dem! Jeg har sett mange moteriktige jenter i Norge, og det ser ut til at dere har bedre stil enn meg, sa hun til Dagbladet.

Hun sa videre at hun ikke var veldig glad i å følge trender.

- Jeg følger ikke trender. Jeg vet egentlig ikke så mye om hva som er trendy. Jeg liker å kle meg i det jeg føler for, og det som passer humøret mitt akkurat den dagen, sa hun.

I dag ble tobarnsmora funnet død i sitt eget hjem ved Wrotham i England. Politiet i Kent opplyser til Dagbladet i kveld at de undersøker omstendighetene rundt dødsfallet og de omtaler dødsfallet som plutselig og uventet.

Hennes far, Bob Geldof, har sendt ut denne uttalelsen etter datteras plutselige død:

«Peaches er død. Vi er hinsides smerte. Hun var den villeste, morsomste, smarteste, vittigste og galeste av oss alle. Å skrive “var” om henne ødelegger meg igjen. Hvilket vakkert barn. Hvordan er det mulig at vi ikke vil se henne igjen?
Hvordan kan vi bære det? Vi elsket henne og vil alltid holde av henne. Så trist den setningen er. Tom og hennes sønner Astala og Phadrea vil alltid tilhøre vår familie, som har måttet tåle så mye, men som aldri knekker.
Bob, Jeanne, Fifi, Pixie og Tiger Geldof».

Monday, April 7th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments