Paul tok bilde av forlovelsen, men ante ikke hvem paret var. Nå blir det bryllupsgave

(Dagbladet): På Høsttakkefesten 27. november i år tok Paul Wolfe fra delstaten Portland i Oregon dette bildet da han var ute på gåtur på fjellet  Munra Point.

Fotografen og kunstneren innså raskt at hadde kommet over et par som fridde, men ante ikke hvem det blivende ekteparet var. Han la det deretter ut på Facebook som en del av en fotokonkurranse, men ante fortsatt ikke hvem paret var.

Forlover tok kontakt

Et par dager etterpå lastet han opp bildet på bildedelingstjenesten imgur, og la det ut i en rekke forumer på nettstedet Reddit.

- Jeg prøver å finne ut hvem som forlovet seg på dette bildet, så jeg kan gi det til dem, skrev Paul Wolfe, som står bak brukeren needsmorewolves på Reddit.

Responsen lot ikke vente på seg på internett.

Bare i løpet av et få timer, ble Wolfe kontaktet av det blivende brudeparets forlover. Han kunne avsløre at kvinnen som ble fridd til sa ja.

- Jeg ble sjokkert! Dette er Reddit på sitt beste, skriver han i en e-post til The Guardian.

Bryllupsgave

I løpet av timene etterpå hadde han vært i telefonkontakt med den samme mannen, og kunne da verifisere at han faktisk var det mystiske parets forlover.

- Forloveden planlegger nå å gi det i bryllupsgave! Takk til alle som har hjulpet meg for å finne fram de rette personene, skriver Wolfe på Reddit.

Han fikk også oppfordringer fra en rekke brukere om å slette tråden og bildet fra internett, slik at bildet kunne være en overraskelse. Kanskje litt vanskelig, med tanke på hvor mange som hadde sett det.

- Forloveden måtte fortelle det til paret på grunn av den store oppmerksomheten, men de ble veldig fornøyd, skriver han.

Ifølge The Guardian hadde han møtt paret på stien på fjellet bar et par minutter før forlovelsen. Da hilste de kjapt på hverandre, og da Wolfe snudde seg et par minutter seinere, tok han bildet.

- Det var ingen andre der oppe for å ta bildet, så som kunstner og menneske var det viktig å kunne være et vitne, sier han.

Sunday, December 7th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments