Odd gjorde det enda mer trøstesløst for Brann

• Odd – Brann 4-0 (1-0)

SKIEN (Dagbladet): Odd maler videre i Tippeligaen. I kveld kjørte Skiens-laget over Brann og vant 4-0.

Bentley, Frode Johnsen og Herolind Shala scoret målene foran 7008 tilskuere på Skagerak Arena. 4-0-målet var et selvmål.

- Vi er i god form og er en gjeng med gode fotballspillere, sier Frode Johnsen til C More.

Seieren gjorde at Odd konsoliderte 2.-plassen på tabellen.  

For Brann ble det en ny bekreftelse på at laget holder bunnivå. Bergenserne har bare Sandnes Ulf bak seg på tabellen.

Med fem kamper igjen, blir det et rotterace til siste slutt om å redde plassen.

Cupfinalerus

Skien var på mange måter fortsatt i cupfinalerus da kampen startet. 5-2-triumfen over Sarpsborg i semifinalen torsdag ble feiret til inn i de små timer.

Spørsmålet var hvordan hjemmelaget ville respondere på seieren. Et Brann i desperat poengnød er ingen spøk.

Men 1. omgang var Odds. Kampens første sjanse kom etter 14 minutter. Jone Samuelsen startet et angrep for hjemmelaget. Ballen ble etter hvert lagt inn, og endte på hodet til Frode Johnsen. Men veteranen headet like over mål.

Brann noterte seg for sin første mulighet sju minutter seinere. Keeper André Hansen måtte strekke seg så lang han var på headingen til Jakob Orlov.

Odd har lagt seg til en uvane ikke å score først. Men i denne kampen skulle de lykkes. Jone Samuelsen raidet lekket på høyresida etter 31 minutter, og fant Bentley, som flikket ballen i mål.

- Mektig imponert

- Jeg er mektig imponert over 1. omgang. Kampen torsdag har bare gitt oss energi. Vi må prøve å gjenskape dette i 2. omgang, sa Odds assistenttrener Jan Frode Nornes i pausen

For Brann var det spesielt kritisk at bunnrival Sogndal slo Haugesund 4-1 lørdag. Det betyr at flere lag har meldt seg på i kampen om å unngå nedrykk.

Brann-trener Rikard Norling var fjong i både sko og frakk på sidelinja. Men 2. omgang startet ikke bedre.

Odd dominerte spillet, og spesielt skuffende var prestasjonene til Erik Huseklepp og Marcus Pedersen. To av Branns best betalte spillere hadde fått til minimalt da timen var spilt.

Her kan det også være greit å skyte inn speakers prestasjon på Skagerak Arena. Han leste konstant opp resultatene fra de andre kampene, også Adeccoligaen. Dette var greit på 80- og 90-tallet, men i dag følger folk med på egen mobiltelefon …

Ny jubel

Rett etter at publikum fikk vite at Mjøndalen hadde tatt ledelsen over Kristiansund,  var det duket for ny jubel på Skagerak Arena.

Denne gangen fikk Frode Johnsen ballen fra formspiller Ole Jørgen Halvorsen. Fra kloss hold gjorde han ingen feil, og sendte Odd opp i 2-0.

Brann virket ganske så sjanseløst. Heller ikke etter det andre baklengsmålet klarte de å mobilisere noe som helst. Tvert imot fikk Odd straffe da 20 minutter gjensto. Herolind Shala gjorde ingen feil, og sendte Odd opp i 3-0.

Nå var det lekestue på i Skien.

Så ille skulle det bli for Brann at Daniel Mojsov til og med scoret selvmål.

Dermed ble det 4-0 i Skien.

Sunday, September 28th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments