Northugs pokertur med Legkov avlyst. Men Vi Menn fortsetter som sponsor

(Dagbladet): Herremagasinet Vi Menn bekrefter at de fortsetter som Petter Northugs private sponsor, dette til tross for at langrennsstjernen innrømmer fyllekjøring.

- Dette handler om verdier. Vi Menn er en maskulin arena og vi vil ta vare på en venn som ligger nede, sier redaktør i Vi Menn og assisterende direktør i Egmont, Alexander Øystå til Dagbladet.

- Derfor støtter vi Petter i en vanskelig periode, men jeg vil understreke at vi tar sterk avstand fra fyllekjøring, sier Øystå.

Ikke til Vegas

Vi Menn har arrangert en årlig pokertur til Las Vegas. Årets arrangement blir derimot uten Northug, som har vært med på tre av pokerturene.

- Det stemmer at Petter Northug ikke blir med til Las Vegas. Vi arrangerer tur til Las Vegas i juni, men i år blir det med lesere og ikke langrennsløpere. Sammen med Petter er vi blitt enige om at han blir hjemme, sier Øystå.

Redaktøren bekrefter at heller ikke Alexander Legkov blir med på USA-turen. Begge langrennsløperne var i utgangspunktet hentet inn som store navn som skulle duellere ved pokerbordet.

Audi venter

I mars uttalte Northug at han gledet seg til å spille poker med langrennsrivalen.

- Han er en tøffing og en artig type, så dette blir en skikkelig guttetur med høy testosteronfaktor, sa Northug til Vi Menn.

Mens Vi Menn fortsetter samarbeidet, er Audi fortsatt i vurderingsfasen.

- Vi er i dialog med Team Northug, det har vi vært i går og i dag. Det er naturlig at vi ikke tar noe beslutning pga hast og uvitenhet, sier informasjonssjef for Audi Norge, Marius Tegneby til Dagbladet.

Heller ikke Red Bull har bestemt seg skriver Adressa.no.

Northug har hatt Red Bull som sponsor siden 2009.

Dagbladet følger saken.

Monday, May 5th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments