- Norske jenter eksisterer ikke i min verden

(Dagbladet): – Jeg vil gjøre alt for å jobbe med Jo, sier Channing Tatum til Dagbladet utenfor restauranten Hanami i Oslo mandag kveld (se hele intervjuet med stjerna øverst i saken).

Hollywood-stjerna møtte i kveld den norske stjerneforfatteren Jo Nesbø i hovedstaden, for å snakke om filmatisering av en av hans bøker, «Sønnen», som har utgivelsesdato på onsdag.

- Det var en veldig hyggelig middag, sier Jo Nesbø, som tydeligvis har en stor fan i Tatum.

- Jeg er en stor fan av Jo. Vi tok turen for å møte ham, bli kjent med ham. Han er en utrolig artist og en av de mest talentfulle forfatterne der ute, sier Tatum.

De to møttes for en middag på den fasjonable sushirestauranten Hanami på Tjuvholmen. Utenfor hadde en rekke kvinnelige fans møtt opp for å få et glimt av stjerna.

- Jeg er gift

På spørsmål om hva han synes om norske jenter, svarte Tatum:

- Jeg ser ikke på jenter. Jeg er gift. Norske jenter eksisterer ikke i min verden, men jeg er sikker på at de er vakre, sier skuespilleren, som er gift med Jenna Dewan.

De to ble i fjor foreldre for første gang, til datteren Everly.

Stjerna kunne også røpe at han har lest boka det er snakk om å filmatisere, «Sønnen». Tatum og Nesbø så ut til å storkose seg inne på restauranten, der de tok bilder av hverandre ved bordet.

Flyr hjem i kveld

Oslo-besøket blir imidlertid av det korte slaget for Tatum. Hollywood-stjerna reiser nemlig hjem til Los Angeles allerede i kveld.

- Jeg setter meg faktisk på et fly om fire timer. Det ble en kjapp tur denne gangen, sa Tatum til pressen.

Channing Tatum er en av Hollywoods heteste mannlige skuespillere for tiden, etter hovedroller i filmene «21 Jump Street», «Magic Mike» og «White House Down».

Det var Jo Nesbø selv som bekreftet til Dagbladet at Tatum er i byen for å snakke om filmatisering av en av hans bøker.

Ute på rusletur

Før kveldens møte med Nesbø, tok skuespilleren seg tid til en aldri så liten rusletur i Oslos gater. 16 år gamle Erle Willa Mikkelsen var en tur ute på Karl Johan med venninnen, da hun plutselig møtte på Hollywood-stjerna.

- Jeg fikk faktisk litt panikk da jeg så han, men til slutt spurte vi om vi kunne få ta et bilde sammen med han, sier hun, og fortsetter:

- Vi sa at han var favorittskuespilleren vår, men vi rakk ikke så mye mer enn det før det kom andre jenter som også ville ta bilder.

Monday, March 17th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments