Norske Felix er en av tre som er igjen i poker-VM: Kjemper om 68 millioner i natt

(vimennpoker.no): En vanvittig pokerdag er akkurat avsluttet her i Las Vegas, eller «dag». Klokka er nå fem på natta, og det var en stadig slitnere gjeng som satt og fulgte med Felix gjennom kvelden og natta. Men Felix leverte så til de grader på pokerbordet, og da dagen til slutt var over mottok han en enorm hyllest av familie og venner med vikinghjelmer. Som en av tre gjenværende spillere. Nederlandske Jorryt van Hoof leder an med 89,625 millioner chips, foran svenske Martin Jacobsen med 64,75 millioner og Felix Stephensen som har 46,1 millioner chips.

Slett ikke en umulig oppgave før morgendagen, i følge pokercoachen hans Scott Seiver som fulgte dramaet fra sidelinjen.

- Jeg liker sjansene hans. Det er to gode spillere han møter, men Felix spilte godt og vi har en plan for i morgen, fortalte han Vimennpoker på vei ut av spillelokalet på Rio.

Hovedpersonen hadde dette å si:

- Jeg er sliten, men happy. Jeg trodde jeg var ute da jeg trengte esset. Det var sykt deilig. Nå må det soves. Jeg trenger gode kort og litt flaks i morgen og skal forberede meg med coachen i morgen. Begge de to som er igjen er er like verst å spille mot, det ble som jeg trodde. Jeg får være like verst jeg, forteller han.

Litt flaks

De startet med ni mann på finalebordet, og det skulle vise seg at førstemann til å ryke var Mark Newhouse, mannen som røk som førstemann på finalebordet i fjor også.

Så røk de en etter en; brasilianeren Bruno Politano, med tidenes villeste rail, ble nummer åtte, amerikanske Dan Sindelar nummer sju, spanjolen Andoni Larrabe nummer seks, fussball-proffen Billy Pappas nummer fem og William Tonking, også han amerikaner, nummer fire.

Felix var i en del flips, og hadde litt nødvendig flaks, blant annet vant han to potter med 77 mot overkort, den siste av dem der han ble dekket av motspilleren, og til slutt hadde han en veldig god dobling da han var inne med A9 mot JJ og traff esset.

Van Hoof og Jacobsen viste seg begge å leve opp til favorittstemplene mange hadde gitt dem i forkant av finalebordet, nederlenderen var veldig god som chipleaderbølle på begynnelsen av dagen, men da de ble færre og færre viste svensken seg som svært god til å manøvrere seg i små felt, spesielt når de andre begynte å fokusere så smått på neste spilldag.

Det er i det hele tatt tre verdige finalister som skal kjempe om førstepremien på 10 millioner dollar i morgen, og vi skal følge hver eneste hånd.

Wednesday, November 12th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments