- Noen kastet popcorn. Og pang, han var skutt

(Dagbladet): Paret Chad og Nicole Oulson ble begge skutt under et kinobesøk i Tampa Bay-området i Florida. Chad (43) døde av skadene.

Mobilkrangel

Paret satt på seteraden foran den pensjonerte politimannen Curtis Reeve (71) og kona, da Reeve ble opprørt over at Chad Oulson sendte tekstmeldinger før visningen av krigsfilmen «Lone Survivor».

- Det var noen som kastet popcorn. Jeg vet ikke hvem som gjorde det. Og bang, han var skutt, sier øyenvitne Charles Cummings til CBS News.

De to parene hadde i forkant kranglet etter at Reeves hadde bedt Oulson om å slutte å sende tekstmeldinger. Reeves skal deretter ha reist seg og forlatt kinosalen, trolig for å finne kinosjefen. Han kom tilbake uten kinosjefen.

Parene skal ha fortsatt krangelen, og Oulson skal ha spurt Reeves om han hadde sagt i fra til kinoledelsen.

Etterforskerne mener begge mennene hevet stemmen og kastet popcorn, før Reeves tok fram en pistol. Oulsons kone skal da ha holdt armen foran mannen sin. Det førte til at kona ble truffet i armen, og Chad Oulson i brystet.

- Helt forferdelig

Charles Cummings forteller at Oulson falt over han og sønnen Alex.

- Det kom blod ut av munnen hans. Det var helt forferdelig. Han som ble skutt sa at «Jeg sendte bare meldinger til min datter, min tre år gamle datter. Jeg kan ikke tro at jeg ble skutt», sier Alex Cummings til WTSP.

- Jeg kan ikke fortå at noen kan bli skutt på grunn av popcorn. Eller en mobiltelefon. Det er bare grusomt, sier Charles Cummings.

Den 71 år gamle pensjonerte politimannen skal ifølge TV-kanalen ironisk nok ha utformet Tampa-politiets første taktiske team, som er trent til å håndtere nettopp den type hendelse han selv sto for i kinosalen.

Det var en politimann som ikke var i tjeneste, men som også skulle se filmen, som sikret 71-åringen til politiet kom og pågrep ham.

Tuesday, January 14th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments